Tarsus'ta Duayen Gazetecisi Çevikaslan Vefat Etti - Son Dakika
Güncel

Tarsus'ta Duayen Gazetecisi Çevikaslan Vefat Etti

Tarsus\'ta Duayen Gazetecisi Çevikaslan Vefat Etti

Mersin'in Tarsus İlçesi'nin duayen gazetecilerinden 84 yaşındaki 7 çocuk babası Fethi Çevikaslan, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

13.11.2014 17:11

Mersin'in Tarsus İlçesi'nin duayen gazetecilerinden 84 yaşındaki 7 çocuk babası Fethi Çevikaslan, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Çevikaslan'ın cenazesi yarın toprağa verilecek.

Tarsus'ta İlçesinde uzun yıllar Hürriyet Haber Ajansı ve Doğan Haber Ajansı muhabirliğini yapmasının ardından emekli olan ve yaşlılığa bağlı hastalıkları nedeni ile evinde uzun süredir tedavi gören Fethi Çevikaslan, gece geç saatlerde fenalaştı. Yakınları tarafından Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çevikaslan, tedavi altına alındı. Hastanede tedavi gören Çevikaslan, doktorların tüm müdahalelerine rağmen, yaşamını yitirdi. Çevikaslan'ın ölüm haberini alan yakınları ve sevenleri gözyaşlarına boğuldu.

Tarsus basınının sevilen ve sayılan ismi Fethi Çevikaslan'ın yaşamını yitirmesi büyük üzüntü yarattı. Aynı zamanda Dev Adam kitabını kaleme alan Çevikaslan'ın adı, 2006 yılında dönemin Belediye Başkanı Burhanettin Koçamaz tarafından yaptırılan spor kompleksine de verilmişti.

Çevikaslan'ın cenazesi yarın öğlen namazına müteakip Tarsus Şehir Mezarlığı'nda toprağa verilecek. - Tarsusmersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tarsus'ta Duayen Gazetecisi Çevikaslan Vefat Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement