Tartıştığı Annesini Öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Tartıştığı Annesini Öldürdü

Kayseri'nin Tomarza İlçesinde 23 yaşındaki Şengül T., tartışma sonucu 57 yaşındaki annesi Durdu T.'yi bıçaklayarak öldürdü.

09.01.2016 16:53

Kayseri'nin Tomarza İlçesinde 23 yaşındaki Şengül T., tartışma sonucu 57 yaşındaki annesi Durdu T.'yi bıçaklayarak öldürdü.

Olay, bugün öğle saatlerine doğru ilçeye bağlı Güzelsu (Harsa) Mahallesinde meydana geldi. Hacı ve Durdu T. çifti, kızları Şengül T ile birlikte sabah kahvaltı yaptı. Hacı T.'nin evden ayrılmasından kısa bir süre sonra anne ile kızı bilinmeyen bir nedende tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Şengül T., mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla annesini göğsünden yaraladı. Kızının elinden kurtularak evden çıkan talihsiz kadın, komşularından yardım isteyerek bahçeye yığıldı. Komşuları duruma jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, kadının öldüğünü belirledi. Jandarma ekipleri de şüpheli Şengül T.'yi gözaltına aldı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Durdu T.'nin cesedi, Tomarza Yaşar Karayel Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Tartıştığı Annesini Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement