Taş Camii Uzunharmanlar Caddesi Asfaltlanıyor - Son Dakika
Güncel

Taş Camii Uzunharmanlar Caddesi Asfaltlanıyor

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin ana arterlerinden biri olan ve altyapı çalışmaları tamamlanan Taş Camii Uzunharmanlar Caddesi'nde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

07.07.2015 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meram'ın ana arterlerinden biri olan Taş Camii Uzunharmanlar Caddesi'nde sıcak asfalt serimi çalışmalarının devam ettiğini belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Furkandede Caddesi ile Dr. Ahmet Özcan Caddesi arasında yer alan ve ilçemizin güney mahallelerine ulaşımında yoğun olarak kullanılan Taş Camii Uzunharmanlar Caddesi'nde su hattı yenilendi ve altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra sıcak asfalt serimine geçildi. Yaklaşık 800 metre uzunluğundaki bu cadde asfalt çalışmaları tamamlandıktan sonra yeniden trafiğe açılmış olacak" dedi.

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne ait diğer ekiplerin çalışmaları da şöyle:
Ali Ulvi Kurucu Mh. 17081 sk. - Yıldız sk.(okul yolu) - ÇayırbağıMh. 17406 sk. - Kaşınhanı İstasyon Mh. – Topraksarnıç Mh. ve Çarıklar Mh. Vatan Caddesi'nde altyapı; Çomaklar Mh.-Yeşiltekke Mh. – Aşkan Mh.- Alavardı Mh. – Kozağaç Mh. –Gülbahçe Mh. -Y.Uhut Mh.- Batı Hadimi Mh. ve Yeni Belediye Binası yanında parke bordür çalışması; Muradiye Mahallesi'de yol açımı-kumlama, Org. Tural Mahallesi'nde yeni yol açma; Konak Cd. - Boyalı yolu, Kızılören Mahallesi'nde tesfiye-dolgu; Osmangazi Mahallesi'nde kanal yapımı; K.AybahçeMh. - Konak Cd. - Toprak Sarnıç Mh.ve Gülbahçe Mahallesi'nde asfalt - alttemel; Harmancık Mh.-AşkanMh.-DedekorkutMh.veK.Aymanas Mahallesi'nde de asfalt yama çalışmaları sürdürülüyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Taş Camii Uzunharmanlar Caddesi Asfaltlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement