Taş, Yeniden Genel Başkan Yardımcılığına Seçildi - Son Dakika
Yerel

Taş, Yeniden Genel Başkan Yardımcılığına Seçildi

Taş, Yeniden Genel Başkan Yardımcılığına Seçildi

Adıyaman Turgutreis Mahalle Muhtarı Abdulkadir Geylani Taş, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu’nda Genel Başkan Yardımcılığına seçildi.

15.09.2015 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Turgutreis Mahalle Muhtarı Abdulkadir Geylani Taş, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu'nda Genel Başkan Yardımcılığına seçildi.

Daha önce Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı olan Muhtar Abdulkadir Geylani Taş, yeniden Genel Başkan Yardımcılığına seçildi. Eylül Ayının başında yapılan genel kurulda yönetime giren Abdulkadir Geylani Taş, Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Abdulkadir Geylani Taş, kendisine yeniden görev verilmesinden dolayı duyduğu onuru ve mutluluğu dile getirerek, Genel Başkan Hüseyin Akdeniz'e teşekkür etti.

Taş, "Üç yıl boyunca yürüttüğüm Genel Başkan Yardımcılığı görevim boyunca Adıyaman'ı en iyi şekilde temsil etmeye gayret gösterdim. Yeni dönemde de büyük sorumluluk gerektiren bu görevi bana verdikleri için onur duyuyorum. Ne kadar önemli ve ağır bir sorumluluk gerektirdiğinin bilinciyle yılmadan usanmadan bu camia adına bütün gücümle çalışmaya devam edeceğim" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taş, Yeniden Genel Başkan Yardımcılığına Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement