Taşdemir,Hedefimize Emin Adımlarla İlerliyoruz - Son Dakika
Güncel

Taşdemir,Hedefimize Emin Adımlarla İlerliyoruz

Taşdemir,Hedefimize Emin Adımlarla İlerliyoruz

Kocaeli Birlikspor Teknik patronu İsmet Taşdemir "Camiamızın bizlerden hedefleri büyük. Bu hedefler doğrultusunda güzel bir ekip kurduk ve çalışmalarımızı hedeflerimiz doğrultusunda yapıyoruz."dedi.

25.08.2015 17:07  Güncelleme: 17:08

Kocaeli Birlikspor Teknik patronu İsmet Taşdemir Afyon kampına sayılı günler kala takım hakkında genel bir değerlendirme yaptı. Taşdemir, "Camiamızın bizlerden hedefleri büyük. Bu hedefler doğrultusunda güzel bir ekip kurduk ve çalışmalarımızı hedeflerimiz doğrultusunda yapıyoruz."dedi. Taşdemir," Erzurum'un ardından Afyon kampıyla sezon öncesi kamplarımızı tamamlamak üzereyiz. 25 Ağustos'ta sona erecek kampın ardından futbolcularımıza üç günlük izin vereceğiz. Kalan süreyi evimizde çalışarak değerlendireceğiz. Afyon kampında grubumuzda yer alan takımlarla hazırlık maçları yapma imkanı bulduk. Hem kendi takımımızı, hemde rakiplerimizi analiz etme imkanını yakaladık. Bu bizim açımızdan yararlı oldu."dedi.

Yapılan transferle hakkında da genel değerlendirmelerde bulunan Teknik patron İsmet Taşdemir,"Hazırlık maçlarında aldığımız sonuçlara kimse aldanmasın. Sonuçta iyiyi yakalama adına taktiksel anlamda sahada sürekli denemeler yapıyoruz. Buda sonuca yansıyabiliyor. Bu da demek değildir ki mükemmel durumdayız. Elbette gördüğümüz eksiklerimiz var. Futbolcularımızla oturup bunları konuşuyoruz. Ligde bu hataları yapmamız gerekiyor. Lig uzun bir maraton. Bu sezon kadromuzu yeniledik. Revize ettik dersek doğru söylemiş oluruz. Yerinde transferler yaptık. Takıma çok faydalı olacak futbolcuları aldık. Hafif sakatlıkları bulunana bir iki arkadaşlarımızında takımımıza katılmasıyla birlikte sezona hazır olarak gireceğiz."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Taşdemir,Hedefimize Emin Adımlarla İlerliyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement