Taskk Başkanı Düşmez, Ağrı Askf'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Taskk Başkanı Düşmez, Ağrı Askf'yi Ziyaret Etti

Ağrı ASKF tarafından düzenlenen "Yılın Spor Adamları" ödül töreni katılmak üzere Ağrı'ya gelen Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Genel Başkanı Ali Düşmez, Ağrı ASKF'yi ziyaret ederek spor kulüplerine malzeme yardımında bulundu.

10.04.2015 17:38

Ağrı ASKF tarafından düzenlenen "Yılın Spor Adamları" ödül töreni katılmak üzere Ağrı'ya gelen Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Genel Başkanı Ali Düşmez, Ağrı ASKF'yi ziyaret ederek spor kulüplerine malzeme yardımında bulundu.

Düşmez, yaptığı açıklamada, Ağrı'ya gelmekten, Ağrılılarla buluşmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.

Bölgeye gelmeyi çok istediğini dile getiren Düşmez, şöyle devam etti:

"Ağrı'da da güzel işlere imza atılmış. Buraya Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş ile geldik. Ağrı'da tenis sporu denildiğinde tuhaf karşılamıştım. Ama görüyorum ki tenis Ağrı'da zengin sporu değil elit sporcunun yetiştiği bir branş haline gelmiş. Bu nedenle Ağrı'yı ve Ağrılıları kutluyorum. Ben de genel başkanlığını yaptığım TASKK ve Türkiye Futbol Federasyonu adına bugün sizlerle birlikteyim. Futbolun can damarlarından biri olan amatörlerin sorunlarının çözülmesi için gereken çabayı her zaman sizlerle birlikte göstereceğiz."

Ziyarete, Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, TRT Spor'dan Cüneyt Ersan, Tek Rumeli TV'den Mehmet Çelik, Seyit Ateş, Olimpiyat Sporcusu Adem Kılıççı, TFF Bölge Müdürleri, Bölge ASKF başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Daha sonra Düşmez, Ağrı'daki spor kulüplerine spor malzemesi dağıttı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Taskk Başkanı Düşmez, Ağrı Askf'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement