Taşlar Yerine Oturuyor - Son Dakika
Yerel

Taşlar Yerine Oturuyor

Taşlar Yerine Oturuyor

Mamak Belediyesi'nin düzenlediği Mamak Belediyesi Basın Futbol Turnuvası'nda taşlar yerine oturuyor.

25.09.2013 10:12

Mamak Belediyesi'nin düzenlediği Mamak Belediyesi Basın Futbol Turnuvası'nda taşlar yerine oturuyor.

Turnuvanın yedinci gününde 1. ve 2. gruplardaki maçlar sona erdi. Ankara'nın stresli ve yoğun gündeminden sonra yeşil sahaya gelen gazeteciler, girdikleri göğüs göğüse mücadelelerle sahada stres attılar. Performanslarıyla göz dolduran gazeteciler, yaptıkları birbirinden güzel hareketlerle de mesai arkadaşları tarafından alkış aldı.

SEVİNÇ GECESİ

Karşılaşmalarda ilk iki grubun maçları tamamlanırken, bir üst tura çıkmaya hak kazanan takımlar belli oldu. 1. grupta Atv, Kanal A ve Habertürk Gazetesi ön eleme maçlarında oynamaya hak kazanırken, 2. Grupta Yeni Akit Gazetesi, Kanal 7 ve averajla Kanal D bir üst tura çıktı. Kanal D ile aynı puana sahip Show Tv ise diğer gurupların maçlarının sona ermesini ve en iyi dördüncü olarak bir üst tura çıkmayı bekliyor. Bir üst tura çıkmanın haklı sevincini yaşayan takımlar, ön eleme maçlarında daha iyi oynayarak sonuca gitmek istediklerini vurguladılar.

TURNUVANIN İLK BERABERLİĞİ

Turnuva başından beri kıran kırana geçen karşılaşmalarda kazanan ve kaybeden taraf hep oldu. Turnuvanın yedinci gününde ise Kanal 7 ve Yeni Akit Gazetesi'nin maçı izlenmeye değerdi. Sahaya gurup birinciliği için çıkan iki takımda profesyonel futbolculara parmak ısırttı. Müsabakadan

1-1 'lik skorla ayrılan Yeni Akit Gazetesi gurup liderliğini kaptı.

Toplu sonuçlar:

Kanal D (1) - Show TV (3)

Fox TV (2) - TRT (7)

Kanal A (3) - Habertürk Gazetesi (2)

Kanal 7 (1) - Yeni Akit Gazetesi (1). - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taşlar Yerine Oturuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement