Tatvan'da 332 Esnaf Hijyen Eğitimi Aldı - Son Dakika
Yerel

Tatvan'da 332 Esnaf Hijyen Eğitimi Aldı

Tatvan\'da 332 Esnaf Hijyen Eğitimi Aldı

Tatvan ilçesindeki 332 esnaf, Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası (TESO) ve Tatvan Halk Eğitimi Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen hijyen eğitimini tamamlayarak sertifika aldı.

04.07.2014 17:45

Tatvan ilçesindeki 332 esnaf, Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası (TESO) ve Tatvan Halk Eğitimi Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen hijyen eğitimini tamamlayarak sertifika aldı.

8 saatlik ders sonucu gruplar halinde verilen eğitimleri başarıyla tamamlayan kursiyerlere törenle sertifikaları verildi.

Tatvan Halk Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda düzenlenen törende konuşan Halk Eğitimi Müdürü Mehmet Kalender, 10 ayrı dalda düzenlenen her kurs için 8 saatlik eğitim verdiklerini, kurslara 359 başvuru olduğunu bunlardan 332'sinin kursu başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazandığını söyledi.

Temizliğin son derece önemli olduğuna dikkat çeken Tatvan Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Emrullah Tekin ise "Zaten temiz ve hijyen olduğuna inandığımız işletmelerimizin ve iş yerlerimizin, inşallah verilen bu kurslar sayesinde daha da temiz olacağına inanıyoruz" dedi.

Törene İlçe Kaymakamı Murat Erkan, Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Bitlis Genç İş Adamları Derneği Bitlis Şube Başkanı Cengiz Şahin, MÜSİAD Bitlis Şube Başkanı M. Emin Geylani, Tatvan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı M. Şirin Türel ve kursiyerler katıldı. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tatvan'da 332 Esnaf Hijyen Eğitimi Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement