Tatvan'da Eğitim Yatırımları - Son Dakika
Güncel

Tatvan'da Eğitim Yatırımları

Bitlis'in Tatvan ilçesinde, bir süre önce yapımına başlanan 2 öğrenci pansiyonu ve 3 okulun inşaat çalışmaları sürüyor.

17.08.2016 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Tatvan ilçesinde, bir süre önce yapımına başlanan 2 öğrenci pansiyonu ve 3 okulun inşaat çalışmaları sürüyor.

Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okul binaları ve öğrenci pansiyonu inşaat çalışmalarının hızlı şekilde devam ettiğini söyledi.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte ilçede okul ile pansiyon sorununun büyük ölçüde giderileceğini belirten Yüzer, "İmam Hatip Lisesi öğrencileri için 288 kişilik, Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri için de 200 kişilik olmak üzere toplam 488 kişilik 2 yeni pansiyon ve 11 derslikli Sosyal Bilimler Lisesi, 16 derslikli Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, 10 derslikli Bahçelievler Ortaokulu binaları olmak üzere 3 yeni okul yapılıyor." dedi.

Tüm inşaatların sorunsuz şekilde devam ettiğini vurgulayan Yüzer, şunları aktardı:

"Bu kapsamda 16 derslikli Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu binası ve 10 derslikli Bahçelievler Ortaokulu binası inşaatları tamamlanarak bu yılki eğitim öğretim yılına yetiştirilecek. Diğer inşaatlarımız da tüm hızıyla devam ediyor ve onlar da bir sonraki eğitim öğretim yılında hazır hale getirilmiş olacaktır. Malumunuz ilçemiz, ilimiz genelinde en çok öğrencisi olan yerleşim alanı konumundadır. Bu yüzden de sürekli olarak yeni okul binaları ve pansiyonlara ihtiyaç duyuluyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tatvan'da Eğitim Yatırımları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement