Tatvan'da Ödüllü Siyer Bilgi Yarışması - Son Dakika
Yerel

Tatvan'da Ödüllü Siyer Bilgi Yarışması

Tatvan\'da Ödüllü Siyer Bilgi Yarışması

Bitlis’in Tatvan İnsani Haklar Eğitim ve Yardım Derneği (Tatvan İnsan-Der) tarafından “Dezavantajlı Ailelere Sosyal Destek ve Toplumsal Farkındalık” projesi kapsamında yürütülen kitap okuma kampanyası kapsamında tablet bilgisayar ödüllü “Siyer-i Nebi-Hz. Muhammed’in Hayatı” konulu bilgi yarışması düzenledi.

16.04.2014 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Tatvan İnsani Haklar Eğitim ve Yardım Derneği (Tatvan İnsan-Der) tarafından "Dezavantajlı Ailelere Sosyal Destek ve Toplumsal Farkındalık" projesi kapsamında yürütülen kitap okuma kampanyası kapsamında tablet bilgisayar ödüllü "Siyer-i Nebi-Hz. Muhammed'in Hayatı" konulu bilgi yarışması düzenledi.

Ortaokul ve lise öğrencileri olmak üzere iki farklı kategoride düzenlenen yarışmada öğrenciler dereceye girmek için ter döktü. Sınav öncesi bin adet kitabın dağıtıldığı ve toplamda 680 öğrencinin katılım gösterdiği siyer yarışmasında öğrencilerin heyecanı gözlerinden okundu. Yapılan sınavla ilgili bilgi veren Tatvan İnsan-Der Başkanı Muzaffer Taşcan, "Ortaokul ve lise gençliğimizin hem kitap okuma alışkanlığı kazanması hem de insanlık için en güzel örneklik olan Hz. Muhammed'i daha iyi tanıyabilmek ve gençlerimize Hz. Muhammed sevgisini aşılamak için öğrencilerimize tablet bilgisayar ödüllü bilgi yarışması düzenledik. Öğrencilerimizin de yoğun ilgi göstermesi bizleri mutlu etti. Yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

Yapılan sınavın sonuçlarının derneğe ait olan "www.tatvaninsander.org.tr" web sitesi adresinden açıklanacağını kaydeden Taşcan, "Sınav sonuçları 20 Nisan 2014 Pazar günü sitemizden açıklanacaktır. Kazananlar için ödül töreni ise derneğimizin 'Yetim Günleri' kapsamında yapılacak etkinliklerde törenle verilecektir" şeklinde konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tatvan'da Ödüllü Siyer Bilgi Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement