Tav Finans Başkan Yardımcısı Burcu Geriş'in Başarısı - Son Dakika
Güncel

Tav Finans Başkan Yardımcısı Burcu Geriş'in Başarısı

Tav Finans Başkan Yardımcısı Burcu Geriş\'in Başarısı

Tav Havalimanları Finans Başkan Yardımcısı Burcu Geriş'in, Dünya Ekonomik Forumu tarafından her yıl geleneksel olarak seçilen Genç Küresel Liderler listesinde yer aldığı bildirildi.

17.03.2015 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tav Havalimanları Finans Başkan Yardımcısı Burcu Geriş'in, Dünya Ekonomik Forumu tarafından her yıl geleneksel olarak seçilen Genç Küresel Liderler listesinde yer aldığı bildirildi. Dünyada 62 ülkeden 187 kişinin seçildiği bu kişiler arasına Burcu Geriş ile birlikte halen Milletvekili olan Şafak Pavey ve işkadını Bengi Korkmaz'ın da listeye girmeyi başardığı öğrenildi.

TAV Havalimanlarından Burcu Geriş ile ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:

" Finans Başkan Yardımcımız Burcu Geriş, Genç Küresel Liderler listesine girmeyi başardı. Genç Küresel Liderler; akademi, iş dünyası, sanat, sivil toplum kuruluşları ve siyasetçiler arasından dünyanın geleceğini şekillendirmede potansiyel etkiye sahip olabilecek kriterlere sahip adaylardan seçiliyor."

TAV Havalimanları Finans Başkan Yardımcısı (CFO) Burcu Geriş de şunları söyledi:

"Havalimanı tasarımı, inşaatı, finansmanı ve operasyonlarında dünyada öncü bir marka olan TAV Havalimanları olarak, her zaman finansal başarıyı, daha geniş toplumlar için değer yaratma algısıyla birleştirmeyi amaçlıyoruz. Bunun için faaliyet gösterdiğimiz bölgelerin ve ülkelerin sürdürülebilir kalkınmasına katkıda bulunuyoruz. Ekonomiye doğrudan katkıların yanı sıra 14 bin 500 çalışanın kişisel ve profesyonel gelişimini destekliyor ve çok sayıda kurumsal sosyal sorumluluk projesiyle yerelde toplumsal fayda yaratmaya çalışıyoruz." - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tav Finans Başkan Yardımcısı Burcu Geriş'in Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement