Tavşanlı'da, "Planlıyoruz Stratejimizi Çiziyoruz" Projesi - Son Dakika
Yerel

Tavşanlı'da, "Planlıyoruz Stratejimizi Çiziyoruz" Projesi

Tavşanlı Kaymakamlığı tarafından hazırlanan ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ''Planlıyoruz Stratejimizi Çiziyoruz'' projesi kapsamında eğitimlerin başladığı bildirildi.

15.04.2014 14:10

Tavşanlı Kaymakamlığı tarafından hazırlanan ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen "Planlıyoruz Stratejimizi Çiziyoruz" projesi kapsamında eğitimlerin başladığı bildirildi.

Proje eğitmeni Yrd. Doç. Dr. Arıl Cansel, yaptığı açıklamada, Tavşanlı'daki 38 kurum yöneticisine stratejik planlama eğitimi verileceğini söyledi.

Eğitimlerin, hafta içi 5 gün ve 30 saat süreceğini belirten Cansel, şunları kaydetti:

"Daha önce özel sektörde yöneticilik yaptım. Amerika, Singapur, Türkiye, İngiltere gibi çeşitli ülkelerde yani yaklaşık bir 20 yıl özel sektör tecrübem oldu. Türkiye'de de son 2 yıldır stratejik planlama ile ilgili çeşitli bölgelerde eğitimler veriyoruz. Bunun haricinde Maliye Bakanlığı, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı gibi kurumların da çeşitli eğitimlerinde bulundum. Burayla birlikte 5. eğitim verme sürecimi yaşayacağım. Tavşanlı'daki eğitimin ardından kursiyerlere sertifika verilecek." - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tavşanlı'da, 'Planlıyoruz Stratejimizi Çiziyoruz' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement