Gazeteci Tayfun Talipoğlu, Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Gazeteci Tayfun Talipoğlu, Öğrencilerle Buluştu

Gazeteci Tayfun Talipoğlu, Öğrencilerle Buluştu

Gazeteci Tayfun Talipoğlu, Samsun'da öğrencilerle buluştu.

10.03.2014 17:19  Güncelleme: 17:28

Gazeteci Tayfun Talipoğlu, Samsun'da öğrencilerle buluştu.

Bir diş macunu firmasının 'Dişe Dokunur Bir Hikaye' projesi kapsamında Gazeteci Tayfun Talipoğlu, Türkiye'nin dört bir yanını dolaşarak halkı ağız ve diş sağlığı konusunda bilinçlendirmeye devam ediyor. Samsun Diş Hekimleri Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Diş Hekimleri Odası Başkanı Abdullah İlker, Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu üyeleri ve yaklaşık 70 öğrenci katıldı. 'Dişe Dokunur Bir Hikaye' adlı projede Gazeteci Tayfun Talipoğlu, öğrencilere ağız sağlığı konusunda önemli tavsiyelerde bulundu.

Samsun Diş Hekimleri Odası'nda düzenlenen toplantıda ağız sağlığı konusunda konuşan Diş Hekimleri Odası Başkanı Abdullah İlker, "Diş çürüğünün, dünyada en sık rastlanan kronik hastalık olduğuna dikkat çekti.

5 milyar insanın (dünya nüfusunun yüzde 80'i) diş çürüğüyle karşı karşıya olduğunu hatırlatan Abdullah İlker, "Diş çürükleri ve diş eti rahatsızlıklarının, romatizma, şeker hastalığı, görme bozukluğu, kalp krizi, böbrek iltihabı, zatürre ve ülser gibi rahatsızlıklara neden olabiliyor. Oluşum sürecinde kontrol edilirse, diş çürüğü önlenebilir" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazeteci Tayfun Talipoğlu, Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement