Tayini Çıkan Müdüre Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Tayini Çıkan Müdüre Veda Yemeği

Tayini Çıkan Müdüre Veda Yemeği

Ağrı'nın Patnos Kaymakamı Üzeyir Yılmaz, Erciş Kaymakamlığı'na tayini çıkan Yazı İşleri Müdürü Hikmetullah Yiğit için veda yemeği verdi.

03.05.2013 17:57

Ağrı'nın Patnos Kaymakamı Üzeyir Yılmaz, Erciş Kaymakamlığı'na tayini çıkan Yazı İşleri Müdürü Hikmetullah Yiğit için veda yemeği verdi.

Kaymakam Yılmaz'ın verdiği veda yemeğine Garnizon Komutanı Kurmay Albay Murat Koçyiğit, Cumhuriyet Savcısı Umut Bülent Gökçekuyu, İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Yaman'ın yanı sıra bazı kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum ve siyasi parti temsilcileri katıldı. Yemekte konuşan Hikmetullah Yiğit, 16 yıldır görev yaptığını belirterek, "Bu süre zarfında tarafıma verilen görevleri eksiksiz ve zamanında yapmaya gayret ettim. Hiç kimsenin etkisi altında kalmadan amirlerimin tarafıma tevdi ettikleri görevleri yapmaya çalıştım. İnsan olduğumuz için elbette ki bizim de hatalarımız olacaktır, ama bilerek hata yapmamaya özen gösterdim ve objektifliğimden de asla taviz vermedim. Bu anlayışla da görevimi layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Bazı şeyler vardır ki yaşamın bir parçasıdır, hayatımızın içindedir. Ama biz onların farkına bile varamayız, değerini anlayana kadar. Ölüm kaçınılmaz sondur. Zor olan, hayatta iken kötülüklerden korunabilmektir. Çünkü o ölümden çok daha hızlı koşar. Ne mutlu o kişiye ki kendisini kötülüklerden ve iftiralardan koruyarak hayatını devam ettirebilene" dedi.

Patnos Kaymakamı Üzeyir Yılmaz ise, Hikmetullah Yiğit ile kısa süre içerisinde çalıştığını belirterek, "Bu süre zarfında kendisinden memnun kaldım. Yaptığı hizmetlerden dolayı benden önceki kaymakamlarda takdir etmişlerdir. Aynı şekilde bende kendisinin yaptığı hizmetlerden dolayı takdir ediyorum" dedi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tayini Çıkan Müdüre Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement