Tbl'den Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu'na Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Tbl'den Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu'na Teşekkür

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBL) Gaziantep İl Temsilciliği, kentte basketbol branşının gelişmesine katkılardan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür plaketi takdim etti.

18.03.2015 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBL) Gaziantep İl Temsilciliği, kentte basketbol branşının gelişmesine katkılardan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür plaketi takdim etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Şehitkamil Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen törende, basketbol branşındaki çalışmalar ve düzenlenecek faaliyetler anlatıldı.

TBL İl Temsilcisi Güven Alkoçak, programda, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci'ye basketbol branşının gelişmesine katkılarından dolayı plaket verdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Fadıloğlu, Gaziantep'te basketbol branşına olan ilginin memnuniyet verici olduğunu ve çeşitli organizasyon ve etkinliklerle bu branşa olan desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tbl'den Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu'na Teşekkür - Son Dakika


Advertisement