TBMM'de Yumruklu Kavga - Son Dakika
Politika

TBMM'de Yumruklu Kavga

TBMM\'de Yumruklu Kavga

AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş: " Sayın Meclis Başkanı'nın tavsiyesi doğrultusunda 4 siyasi parti grubu bugün ortak bir yazılı açıklama yayınlayacağız"

05.08.2014 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, TBMM Genel Kurul'da dün yaşanan yumruklu kavganın ardından, Meclis Başkanı'nın tavsiyesi doğrultusunda 4 siyasi parti grubunun bugün ortak bir yazılı açıklama yayınlayacağını bildirdi.

Elitaş, gazetecilerin konuya ilişkin sorularını yanıtladı.

Elitaş, dün TBMM Genel Kurul'da yaşanan kavga ve daha önce yaşanan benzer olumsuzluklarla ilgili 4 siyasi parti grubunun bugün ortak bir yazılı açıklamasının olacağını söyledi.

Genel Kurul'un yarın çalışmalarına devam edeceğini belirten Elitaş, cuma günü saat 21.00'e kadar çalışmayı planladıklarını seçimden sonra tekrar çalışacaklarını ifade etti.

Elitaş, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in Danışma Kurulu toplantısında dün yaşanan olayla ilgili değerlendirmesinin sorulması üzerine, "O değerlendirmeden sonra  Meclis Başkanvekili yoklamanın ardından  grup başkanvekillerini toplantıya çağırdı" dedi.

"Cemil Çiçek ne diyor?" sorusu üzerine Elitaş, şunları söyledi:

"Bu hadiselerin hoş olmadığını, siyasi parti gruplarının hiçbirinin bu konuyu tasvip etmediğini, benimsemediğini ve şiddetin kesinlikle olmaması gerektiği yönündeki kararlılığımızı göstermek adına bir uzlaşı sağlamamızı istedi. Biz de Meclis Başkanvekili'nin yaptığı toplantıda, grup başkanvekilleri biraraya geldik. Sayın Başkan'ın tavsiyesi doğrultusunda yazılı bir açıklama yapacağız." - TBMM

Kaynak: AA

Son Dakika Politika TBMM'de Yumruklu Kavga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement