TBMM Genel Kurulu'nda Yaşananlara Tepkiler - Son Dakika
Güncel

TBMM Genel Kurulu'nda Yaşananlara Tepkiler

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, TBMM Genel Kurulu'ndaki Anayasa kitapçığı fırlatma olayına, "CHP Cumhurbaşkanı'na değil Türk halkına saygısızlık etmiştir" diye tepki gösterdiCHP'nin Anayasayı fırlatma tavrını "terbiyesizlik" olarak nitelendiren Elitaş, "Halkın iradesiyle seçilen Cumhurbaşkanını bu şekilde protesto etmek, Anayasa kitapçığını TBMM Genel Kurulu'nda Meclis Başkanı'na fırlatmak büyük bir terbiyesizliktir.

28.08.2014 15:58

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, TBMM Genel Kurulu'ndaki Anayasa kitapçığı fırlatma olayına, "CHP Cumhurbaşkanı'na değil Türk halkına saygısızlık etmiştir" diye tepki gösterdi

CHP'nin Anayasayı fırlatma tavrını "terbiyesizlik" olarak nitelendiren Elitaş, "Halkın iradesiyle seçilen Cumhurbaşkanını bu şekilde protesto etmek, Anayasa kitapçığını TBMM Genel Kurulu'nda Meclis Başkanı'na fırlatmak büyük bir terbiyesizliktir. CHP halkın iradesini yok saymıştır. Bu tavır Türk halkınadır" dedi.

Bu arada AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, TBMM Genel Kurulu'nda yemin öncesi yaşanan olaylara ilişkin bir basın toplantısı düzenleyecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel TBMM Genel Kurulu'nda Yaşananlara Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement