Galatasaray'da Muslera'nın Dışında Herkesin Forması Tehlikede - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Muslera'nın Dışında Herkesin Forması Tehlikede

Galatasaray'da yapılan son transferlerle birlikte her bölgeye alternatif isimler alındı. Kaleci Fernando Muslera dışında forma garantisi olan futbolcu yok.

31.08.2016 08:19  Güncelleme: 10:25

Galatasaray'da forma giymek artık öyle kolay olmayacak. Çünkü Aslan, Kolbeinn Sigthorsson, Nigel de Jong ve Jason Denayer transferleriyle öyle bir kadro derinliğine ulaştı ki Fernando Muslera haricinde herkesin alternatifi var ve forması garanti değil.

SIGTHORSSON YÜKÜ HAFİFLETECEK

Teknik kadro ilk iki hafta aslında en kötü senaryolarla başbaşa kalmış ve eksikleri yaşayayarak test etmişti. Buna göre Kardemir Karabük maçında oyun tıkanmış ve Eren Derdiyok ilerde çok yalnız kalmıştı. Akhisar deplasmanında ise Eren ikinci yarının başında sakatlanmış ve maça forvetsiz devam edilmişti.

Kolbeinn Sigthorsson, Eren'e alternatif gibi gözükse de Riekerink, Karabük maçında olduğu gibi tıkanan anlarda 4-4-2'ye dönecek ve İzlandalı bu yüzden büyük bir yükü hafifletecek.

26 yaşındaki forvetle ilgili teknik kadro form durumuna göre karar verecek. Eğer beklenenden iyi çıkarsa bu kez maça Sigthorsson 11'de başlayacak. Ancak İzlandanlı yıldızın sol kanatta oynayabilmesi de diğer kanat oyuncularını alarma geçirecek.

SELÇUK KULÜBEYE

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Galatasaray'da Nigel de Jong'un gelmesi ise Selçuk İnan'ın kulübeye çekilmesi anlamına geliyor. Riekerink, bir diğer yeni transfer Tolga Ciğerci'den memnun kaldı. Son yıllara damgasını vuran Selçuk böylece ideal 11'de kendine zor yer bulacak.

Ön tarafta yine büyük bir forma rekabeti bizleri bekliyor. Özellikle Podolski dönünce ne olacağı merak konusu. Bruma sol önde ilk tercih ve alternatifi Yasin. Sağda ise aynı durum Podolski ve Sinan Gümüş için geçerli.

Ama bu dörtlüyü Josue her zaman tehdit edecek bir kanat oyuncusu. Portekizli ayrıca Sneijder'in yerine de her zaman aday.

SERDAR-DENAYER

Galatasaray'da özellikle Denayer'in gelişiyle büyük bir revizyon bekleniyor. Sağ bekte Cavanda'yı orta vadede düşünen teknik kadro, sol stoper oynamaya sıcak bakmayan Chedjou ile yaşı ilerleyen Hakan Balta'yı kesip yerlerine Denayer- Serdar Aziz ikilisine öncelik verecek.

Solda ise Carole ilk tercih. Ancak Fransız formsuz, sakat veya cezalı olursa Cavanda ya da Hakan Balta buraya çekilecek. Bu durumda sağa ise Sabri ve Linnes geçecek.

"BAŞKA SEÇENEĞİM YOKTU"

Galatasaray'ın yeni transferi Kolbeinn Sigthorsson GS TV'ye yaptığı açıklamada büyük ve tarihi bir kulübe geldiğini söyleyerek, "Galatasaray'dan teklif aldığımda, kabul etmekten başka seçeneğim yoktu " dedi. Galatasaray sağlık kontrolünden geçirdiği Kolbeinn Sigthorsson'un transferini resmen açıkladı. KAP'a yapılan açıklamaya göre Galatasaray, Nantes'e 700 bin Euro kiralama bedeli ödeyecek. Oyuncuya ise yıllık bir milyon 215 bin Euro ödenecek.

Galatasaray\'da Muslera\'nın Dışında Herkesin Forması Tehlikede
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Galatasaray'da Muslera'nın Dışında Herkesin Forması Tehlikede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement