Tekin: "İlçenin Ufkunu Açtık" - Son Dakika
Yerel

Tekin: "İlçenin Ufkunu Açtık"

Tekin: "İlçenin Ufkunu Açtık"

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Adayı Hayati Tekin, "Hayal edilemeyecek daha birçok projeyi hayata geçirerek ilçemizin ufkunu açtık" dedi.

27.03.2014 10:04

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Adayı Hayati Tekin, "Hayal edilemeyecek daha birçok projeyi hayata geçirerek ilçemizin ufkunu açtık" dedi.

Tekkeköy ilçesine bağlı Gökçe Karaoğlan ve Yaylageriş Mahallelerinde yaptığı mitingde coşkulu kalabalığa seslenen Tekkeköy Belediye Başkanı ve Adayı Hayati Tekin, Tekkeköy'ün gelecek 5 yılda alacağı hizmetlerle altın çağını yaşayacağını söyledi. Hayati Tekin, "Hayal edilemeyecek daha birçok projeyi hayata geçirerek ilçemizin ufkunu açtık. Bu akşam Gökçe Karaoğlanlılar ve Yaylagerişliler bizlere ev sahipliği yapıyor. Gökçe Karaoğlanlılar ilk geldiğimiz zaman şahsımı çok az tanıyordu. Ama bu Gökçe Karaoğlan halkı ne iktidarlar ne hükümetler gördü. Öyle bir gün geldi ki bu çok iyi tanımadıkları kardeşleri hasbelkader belediye başkanlığına geldi. Geldiğim zaman Gökçe Karaoğlan'ın 1.5 kilometre asfaltı vardı ve hep yamalıydı. Ben Gökçe Karaoğlanlılarla görüştüğüm de baktık ki buranın yol sorunu var. Gökçe Karaoğlan tarihinde görmediği kadar yol hizmetine kavuştu. Ara yollara ve dik yollara asfalt ve parke döşeyemedik ama beton yaparak yol sorununu tamamen çözdük. Allah'ın izniyle gelecek 5 yılda başta tüm Tekkeköy ve Gökçe Karaoğlan öyle hizmetler görecek ki, tarihte altın çağını yaşayacak. Bu gurur bu heyecan Hayati Tekin'in değil Gökçe Karaoğlanlılar ve Tekkeköylülerin olacak" şeklinde konuştu.

Konuşması sık sık sloganlarla kesilen Tekkeköy Belediye Başkanı ve adayı Hayati Tekin, "Allah'ıma sonsuz şükürler olsun. Bana bu hizmeti sizlere ve tüm Tekkeköy'e vermeyi nasip etti. Ben de sizlerin karşısına alnım açık, göğüsüm dik çıktım. Allah hepimize böyle yaşamayı nasip etsin. İştir kişinin aynası lafa bakılmaz. İşte Gökçe Karaoğlan burada işte halk burada. Gökçe Karaoğlan'a yaptıklarımız helal olsun. Biz hizmetlerimizi anlatıp ilçemizi daha güzel yarınlara taşımak için çalışır iken rakiplerimizde bizi iftiralarla, karalamalarla yıpratmaya çalışıyor. Çünkü onlar da biliyor Hayati Tekin seçimi çok büyük bir farkla kazanacak. Kamuoyu yoklamaları ve anketler de bunu gösteriyor" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekin: 'İlçenin Ufkunu Açtık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement