Tekirdağ Alabora Olan Teknede 2 Balıkçı Kayboldu - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ Alabora Olan Teknede 2 Balıkçı Kayboldu

Tekirdağ Alabora Olan Teknede 2 Balıkçı Kayboldu

Tekirdağ'ın merkez Süleymanpaşa İlçesi'nde yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isteyen 67 yaşındaki Remziye K. ile çocuk arabasında bulunan torunu 1 yaşındaki Kuzey T.?ye otomobil çarptı.

11.09.2015 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın merkez Süleymanpaşa İlçesi'nde yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isteyen 67 yaşındaki Remziye K. ile çocuk arabasında bulunan torunu 1 yaşındaki Kuzey T.?ye otomobil çarptı. Kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, dün Hükümet Caddesi üzerinde meydana geldi. Bebek arabasında bulunan torunu Kuzey T. ile yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan Remziye K.?ya, kendilerini fark etmeyen Süleyman F.?in kullandığı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle bebek arabası otomobilin yanına savrulurken, Remziye K. ve torunu Kuzey T. yere düştü. Kazayı Kuzey T. şans eseri kaza almadan atlatırken, Remziye K. hafif şekilde yaralandı. Olay anı ise bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Remziye K. olay yerine çağrılan ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Torunu Kuzey T.?de kontrol amaçlı hastaneye götürüldü. Sürücü Süleyman F. ise ifadesi alınmak üzere polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ Alabora Olan Teknede 2 Balıkçı Kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ....: avrupada araçlar yaya geçidinde yayayı beklyor geçsin diye ,bizde ise aksine biz araçları bekliyoruz geçsinde geçelim diye.burası türkiye gelde deme boşuna o çizgiler geçitler boşa değil ama hangi insana hangi millete 2 0 Yanıtla

Advertisement