Tekirdağ'da Gençler Sabah Namazında Buluştu - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da Gençler Sabah Namazında Buluştu

Tekirdağ\'da Gençler Sabah Namazında Buluştu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerine bağlı Gençlik Merkezleri tarafından 81 ilde organize edilen ’Gençler Sabah Namazında Buluşuyor’ etkinliği kapsamında bir araya gelen Tekirdağlı gençler sabah namazı kıldı.

18.11.2016 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerine bağlı Gençlik Merkezleri tarafından 81 ilde organize edilen 'Gençler Sabah Namazında Buluşuyor' etkinliği kapsamında bir araya gelen Tekirdağlı gençler sabah namazı kıldı.

Değirmenaltı Mahallesi'ndeki Gazi Süleymanpaşa Camii'nde düzenlenen buluşmaya gençlerin yanı sıra Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ile Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler de katıldı. Sabah namazının ardından gazetecilere açıklama yapan Gençlik Merkezinin Gençlik Lideri Ümit Külhan, gençlerin, sivil toplum örgütlerinin ve bazı kamu kurum müdürlerinin katılımıyla sabah namazını eda ettiklerini belirtti. Külhan, "Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı, 81 ilde eş zamanlı olarak sabah namazı programları düzenliyor. Bizler, Değirmenaltı Gençlik Merkezi olarak her Cuma sabahı bir servis ayarlayarak gençlerimizi evlerinden alarak, belirlenen camiye götürüp birlikte sabah namazlarımızı eda ediyoruz. Bu programla birlikte, gençlerden de güzel tepkiler alınıyor. Aynı şekilde cemaat, camilerde gençleri gördüğünde çok mutlu oluyorlar. Yani bu projenin ciddi anlamda yerini bulduğunu düşünüyoruz" diye konuştu.

NKÜ İlahiyat Fakültesi öğrencilerinden Mehmet Okuşlu da, "Burada Gençlik Merkezi ile beraber çeşitli etkinliklere katılıyoruz. Sağ olsunlar onlar her türlü lojistiği bize sağlıyorlar. Sabah namazlarında buluşuyoruz, yurdun önüne kadar araçlar geliyor, bizi alıyor, beraber vazifemizi yapıyoruz. Namazımızı eda ediyoruz, sonra da ikramlar oluyor. Gerekli bütün her şeyi sağlıyorlar güler yüzleriyle" ifadelerini kullandı.

Sabah namazının ardından, Değirmenaltı Gençlik Merkezinde gençlere kahvaltı ikramı yapıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da Gençler Sabah Namazında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement