Tekirdağ'da Mil Kazıma ve Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'da Mil Kazıma ve Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor

Tekirdağ\'da Mil Kazıma ve Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yağmur sonrası yol kenarlarında oluşan çamur, sahil şeridinden denizin getirdiği yosun ve çöpler ile kaldırımda çıkan yabani otların temizlenmesi çalışmalarına devam ediyor.

13.02.2015 11:35

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yağmur sonrası yol kenarlarında oluşan çamur, sahil şeridinden denizin getirdiği yosun ve çöpler ile kaldırımda çıkan yabani otların temizlenmesi çalışmalarına devam ediyor.

Sahil şeridinin bir kısmında gerçekleştirilen yosun ve çöplerin temizleme çalışmasına devam eden ekipler, Kumbağ Mahallesi'nde de çalışmalara devam etti. Ekipler, Kumbağ'da sahil temizliğinin yanı sıra yağmur sonrası ana caddede ve yol kenarlarında biriken çamuru kepçe yardımı ile mil temizleme çalışması yaparak ortadan kaldırdı.

Karadeniz Mahallesi'nde yol kenarında ve kaldırımlarda çıkan yabani otlara da müdahale eden Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yabani otları kazıyarak kaldırımı yürüyüş için uygun hale getirdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'da Mil Kazıma ve Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement