Tekirdağ'da Denize Giren 4 Genç Boğuldu - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da Denize Giren 4 Genç Boğuldu

Tekirdağ'da serinlemek için denize giren 4 genç hayatını kaybetti. Gençlerden biri hala denizden çıkarılamadı.

19.07.2015 19:59  Güncelleme: 22:00

Tekirdağ'da serinlemek için denize giren 4 genç hayatını kaybetti. Boğulan gençlerden üçünün cesedine ulaşılırken, bir kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

BİR ANDA GÖZDEN KAYBOLDULAR

Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesi Altınova Mahallesi Topağaç mevkisinde serinlemek için denize giren Umut Can Şener (16), Rıza Çavuşoğlu (17) ve Ersin Çoban'ın (21) gözden kaybolması üzerine vatandaşlar ekiplere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sahil güvenlik, deniz polisi ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Sahil güvenlik ekipleri ve deniz polisi su altı ekipleri tarafından yapılan uzun süren arama çalışmalarının ardından 2 kişi denizden çıkartıldı. Öldükleri tespit edilen Rıza Çavuşoğlu ve Ersin Çoban'ın cenazesi Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Umut Can Şener'in (16) bulunması için sahil güvenlik ve deniz polisi su altı ekipleri tarafından arama çalışmaları devam ediyor.

DENİZDE ÇIRPINA ÇIRPINA BOĞULDU

Kumbağ Mahallesi'nde de serinlemek için denize giren Nadir Tunç kısa bir süre yüzdükten sonra denizde çırpınması üzerine çevredekiler tarafından müdahale edilerek kıyıya çıkarıldı. Olay yerine sevk edilen 112 ekiplerinin yaptığı incelemede, Tunç'un öldüğü tespit edildi. Tunç'un cenazesi Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili jandarma inceleme başlattı.

Tekirdağ\'da Denize Giren 4 Genç Boğuldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da Denize Giren 4 Genç Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Keskin Kasatura: Denizle şaka olmaz. Maalesef Gençler'in bazıları sadece denize girmiyor bira içip sarhoş denize giriyorlar. Sarhoş denize girmek intihardır. 2 1 Yanıtla
    huriye çavuşoğlu: ben ölenin kuzeniyim. vefat eden kardeşlerimiz 17-16 yaşlarında ve sadece dizlerine kadar denizdeler. siz haklarında hiç bir şey bilmeden nasıl yargılarsınız. kardeşlerim hiç bir şekilde alkol almadıkları gibi güvenlikleri için her iki çocukta babasıyla birlikte denize girmiştir. lütfen durum hakkında bilgi sahibi olmadan yorum yapmayınız. tüm acılı ailelerin canını yakmaktan başka bir işe yaramaz 0 0

Advertisement