Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Çorlu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hasan Eligül, kulübün altyapı çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

23.08.2015 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hasan Eligül, kulübün altyapı çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Eligül, yaptığı açıklamada, Çorlu Belediyesi Spor Kulübü'nün kurulduğu 2006 yılından bu yana çeşitli spor branşlarında faaliyet gösteren ve alt yapısından başarılı sporcular yetiştirdiğini ifade ederek, son yıllarda özellikle basketbol branşında elde ettiği başarılarla bölgede en başarılı spor kulübü olmayı başardığını söyledi.

Altyapı çalışmalarını yaz boyunca tüm hızıyla sürdürdüklerini ifade eden Eligül, "Seçmelerin tamamlanmasının ardından yeni sezon hazırlıklarına da başladık. Bu sezon Türkiye Basketbol 2'nci Ligi'nde mücadele edeceğiz. bölgedeki liglerde değişik kategorilerde toplam 12 ayrı takımla mücadele edeceğiz. Basketbol branşında bölgenin en başarılı kulübü haline geldik" dedi.

Basketbolun yanı sıra diğer spor branşlarında da faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Eligül, spor yapmaya istekli tüm çocukları ve gençleri bünyelerine katmaya devam edeceklerini kaydetti.

- Korgeneral Erdoğan'dan Çorlu Belediyesi'ne ziyaret

5. Kolordu Komutanı Korgeneral Alpaslan Erdoğan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret etti.

Yüksek Askeri Şura kararları kapsamında Genelkurmay Genel Plan ve Prensipler Başkanlığı görevinden,  5. Kolordu Komutanlığı'na atanan Erdoğan, ziyarette Baysan ile bir süre görüştü.

Erdoğan'a Çorlu Belediyesi Çalışmaları hakkında bilgiler veren Baysan, "Çorlu Belediyesi olarak bütün kurum ve kuruluşlarla ortaklaşa projelere imza atıyoruz. sosyal sorumluluk projelerimizin yanı sıra diğer çalışmalarımız da devam ediyor. Bu arada, ilçe genelinde asfalt ve yol yapımı çalışmalarına hız verdik" dedi.

Baysan, Erdoğan'a yeni görevinde başarılar diledi.

- Ergene Belediyesi'nin çalışmaları

Ergene Belediyesi'nin Marmaracık Mahallesi'nde kamelya kurulum çalışmaları devam ediyor.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı açıklamada, sosyal yaşam alanlarını geliştirmek adına ilçenin bir çok mahallesinde park ve bahçe alanlarını hayata geçirdiklerini belirtti.

Son olarak Marmaracık Mahallesi cami alanı güzergahındaki ağaçlık alan üzerine kamelya kurulumunu gerçekleştirdiklerini ifade eden Yüksel, "Marmaracık Mahallesi'nde kurulan modern kamelyalar görünümleri ile vatandaşların beğenisini kazanıyor. Ekiplerimiz, vatandaşların dış mekanlarda dinlenebilmeleri ve keyifli vakit geçirmelerini sağlamak adına bu tür çalışmaların ilçe genelinde yaygınlaştırıyor" dedi.

Yüksel, vatandaşların dinlenme alanlarının genişletilmesi ve yeni alanların oluşturulması için yürütülen çalışmaların ilçe genelinde devam edeceğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement