Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak'ı makamında ziyaret etti.

04.02.2017 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak'ı makamında ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Albayrak göreve yeni atanan Kaymakam Demirayak'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İsa Kunt'un da eşlik ettiği ziyarette Albayrak, Kaymakam Demirayak'a Muratlı, Tekirdağ ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili kısa bilgiler verdi.

Demirayak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Albayrak'a teşekkür etti.

-Albayrak Muratlı Belediyesi Meclis toplantısına katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Muratlı Belediyesinin şubat ayı olağan meclis toplantısına katıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ve Belediye Meclis Üyeleri tarafından karşılanan Albayrak'ın toplantıya başkanlık ettiği belirtildi.

Gündemdeki konuları değerlendiren ve Büyükşehir Belediyesinin Muratlı'da ve diğer ilçelerde yaptığı çalışmalarıyla ilgili meclis üyelerine bilgiler veren Albayrak, 2016 yılında tüm meclis üyeleriyle beraber Tekirdağ'a güzel hizmetler yaptıklarını bu hizmetlerin 2017 yılında da artarak devam edeceğini aktardı.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement