Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ\'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon (TESKİ) haftalık olağan toplantısına katıldı.

24.03.2017 14:14

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon (TESKİ) haftalık olağan toplantısına katıldı.

Büyükşehir Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Albayrak'ın TESKİ toplantısına başkanlık ettiği belirtildi.

Açıklamada, toplantıda gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı kaydedildi.

- Muratlı içme suyu ve kanalizasyon inşaatı tamamlandı

Tekirdağ Su Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (TESKİ) tarafından geçen yıl temeli atılan Muratlı ilçesi Balabanlı Mahallesi İçme Suyu ve Kanalizasyon inşaatı tamamlandı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Balabanlı Mahallesi içme suyu ve kanalizasyon inşaatının hizmete açıldığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, tüm ilçelerin kendileri için aynı değerde olduğunu belirterek, "Balabanlı ve Muratlı'nın 16 Mahallesi bizim için aynı değerdedir. Hiçbirini ayırım yapmadan seviyoruz. Daha önce buradan geçerken Balabanlıyı ziyaret ettim ve genel müdürüme söyledim. Balabanlının kaderini değiştireceğiz ve hemen kendileri proje hazırlığına girdiler ve bugün de bu projeyi gerçekleştirmenin mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz."

"Dört Mevsim yaşayan fotoğraf sergisi"

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen, "4 Mevsim Yaşayan Tekirdağ" konulu fotoğraf yarışması ödül töreni düzenlendi.

Büyükşehir Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, yarışmada dereceye giren katılımcıların ödüllerinin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın elinden aldığı belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Ödül kazanan fotoğraflarla beraber toplam 97 fotoğraf sergilenmeye hak kazandı. Birincilere 3 bin, ikincilere 2 bin, üçüncülere bin, mansiyonlara 750 lira, sergilenmeye değer görülen fotoğraflara da yüzer lira ödül verildi. Ödül töreninde ayrıca jüri üyelerine de plaket takdim edildi. Dereceye giren ve sergilenmeye layık görülen fotoğraflar Tekira Alışveriş Merkezinde düzenlenen sergide halkın gösterimine sunuldu."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement