Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Pınarça mahalle camisinde bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı.

25.03.2017 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Pınarça mahalle camisinde bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada mahalle camisinin eksiklerinin giderilmesi ve düzenlemelerin yapılması için böyle bir çalışma başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, camilerin manevi değer taşıdığını ifade etti.

Mandalı şu ifadeleri kullandı:

"Camiler, manevi değer taşıyan yerlerimiz. İlçemiz sınırları içerisinde yer alan bütün camilerimize duyulan ihtiyaçlar doğrultusunda hizmetler götürüyoruz. Çevre düzenlemesi ve dış cephe yenilemesi çalışmalarının yanı sıra, camilerimizin temizliklerini yapıyor, park ve bahçelerini yürütülen çalışmalarla güzelleştiriyoruz. Pınarça mahallemizdeki camimizde eksikleri gidererek daha yeni bir görünüme kavuşturacağız"

- Ergene'de yol yapım çalışmaları

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yaptığı yazılı açıklamada, Ergene'nin güzelleşmesi için her türlü çabayı göstereceklerini belirterek, asfalt sıcak yol çalışmalarının hızla devam ettiğini bildirdi.

Ergene'de alt yapı çalışmalarının tamamlandığını aktaran Yüksel, şunları kaydetti:

"Ergeneli vatandaşların daha rahat bir ortamda yaşamasını sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı Sağlık mahallesi ve Yeşiltepe mahallelerinde üst yapı çalışmalarına başladık. TESKİ'nin İçme Suyu, Kanalizasyon ve Türk Telekomun alt yapı çalışmalarını tamamladığı Sağlık ve Yeşiltepe Mahallelerinde asfaltlama ve kilit parke çalışmalarının startını verdik."

Kariyer ve liderlik semineri

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "kariyer ve liderlik" üzerine düzenlenen seminere katıldı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Aydın'ın mesleki yaşamda edindiği tecrübeleri öğrencilerle paylaştığı belirtildi.

Açıklamada, Aydın'ın öğrencilere terör örgütlerinin vaatlerine kanmamaları gerektiğini vurgulayarak uyarıda bulunduğu kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement