Tekirdağ - Lastik Eritme Kazanına Düşen Erol Açıkgöz Öldü - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ - Lastik Eritme Kazanına Düşen Erol Açıkgöz Öldü

Tekirdağ - Lastik Eritme Kazanına Düşen Erol Açıkgöz Öldü

Lastik eritme kazanına düşen Erol Açıkgöz öldüTekirdağ'ın Malkara İlçesi'ndeki organize sanayi bölgesindeki fabrikada bakım yapmak için lastik eritme kazanına düşen piroliz sorumlusu Erol Açıkgöz hayatını kaybetti.

04.10.2016 22:03

Lastik eritme kazanına düşen Erol Açıkgöz öldü

Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'ndeki organize sanayi bölgesindeki fabrikada bakım yapmak için lastik eritme kazanına düşen piroliz sorumlusu Erol Açıkgöz hayatını kaybetti.

Olay, Malkara Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir lastik geri dönüşüm fabrikasında meydana geldi. Fabrikanın piroliz sorumlusu olan evli ve 1 çocuk babası Erol Açıkgöz, bakım yapmak için 10 metre yüksekliğindeki lastik eritme kazanına girerken dengesini kaybederek içine düştü. O sırada yanındaki vardiya arkadaşı durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri 10 metrelik kazanın içerisine düşen Erol Açıkgöz'e ulaşamayınca Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinden yardım istedi. itfaiye erleri gaz maskelerini takarak merdivenle kazanın içerisine girip yaklaşık 1 saat uğraşların ardından yaralı ve baygın halde olan Açıkgöz'ü çıkardı ve sağlık ekiplerine teslim etti.

Ambulansla Malkara Devlet Hastanesine kaldırılan Erol Açıkgöz burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Karbon monoksit gazından öldüğü sanılan Açıkgöz'ün cesedi Cumhuriyet Savcılığının incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kurtarma çalışması için kazana giren itfaiye eri de gazdan etkilenmesi sonucu hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ - Lastik Eritme Kazanına Düşen Erol Açıkgöz Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement