Tekkeköy Belediyesi "Hayır Çarşısı" Hizmete Açıldı - Son Dakika
Yerel

Tekkeköy Belediyesi "Hayır Çarşısı" Hizmete Açıldı

Tekkeköy Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin gıda ve elbise ihtiyaçlarının karşılanması için "Hayır Çarşısı"nı hizmete açtı.

18.09.2015 18:34

Tekkeköy Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin gıda ve elbise ihtiyaçlarının karşılanması için "Hayır Çarşısı"nı hizmete açtı.

Hayır Çarşısının açılışı nedeniyle tören düzenlendi. Törene Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Togar, Hayır Çarşısı'nın her gün açık olacağını söyledi. Tekkeköy'de 18 ay içinde bir değişim ve dönüşüm yaşandığını belirten Togar, "Bu değişimin ve dönüşümün mimarı bizler değiliz. Bizleri bu göreve layık görenler, ondan sonra da bizlere seçerek bu makamlara getirenlerdir. İnşallah onlara mahcup olmayız. Bu 18 ay içerisinde örnek bir çalışmayı gerçekleştirdiğimize inanıyorum" dedi.

Hayır Çarşısı'nın 7'den 70'e herkesin her türlü ihtiyacını karşılayabileceğini ifade eden Togar, "İş adamları ve hayırseverlerden sürekli yeni ürünlerle destekleyeceklerinin sözünü alınca, 365 gün açık olması kararını aldık. Samsunspor Kulübü Başkanımız Hayır Çarşısı'nın en önemli destekçilerinden biridir. Bu çarşının önce ilçemize, sonra ilimize, daha sonra da ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Konuşmanın ardından dualarla çarşının açılış kurdelesi kesildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekkeköy Belediyesi 'Hayır Çarşısı' Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement