Teknopark İstanbul'un yeni genel müdürü Muhammet Fatih Özsoy oldu - Son Dakika
Güncel

Teknopark İstanbul'un yeni genel müdürü Muhammet Fatih Özsoy oldu

Teknopark İstanbul\'un yeni genel müdürü Muhammet Fatih Özsoy oldu

Teknopark İstanbul, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ile İstanbul Ticaret Odası ortaklığında faaliyet gösteren bir teknoloji ve girişimcilik ekosistemidir. Teknopark İstanbul, savunma sanayisi, siber güvenlik, enerji, yapay zeka, robotik sistemler ve biyoteknoloji gibi farklı alanlarda yerli ve yabancı firmalara ev sahipliği yapmaktadır. Muhammet Fatih Özsoy, ASELSAN'da Kurumsal Yönetim Müdürü olarak görev yapmaktayken Teknopark İstanbul Genel Müdürü olarak atandı. Teknopark İstanbul, bünyesinde 492 AR-GE firması, 9 bin 653 AR-GE mühendisi ve 3 bin 286 milli proje barındırmaktadır.

25.10.2023 11:35  Güncelleme: 11:36

Teknopark İstanbul'un yeni genel müdürü Muhammet Fatih Özsoy oldu.
Teknopark İstanbul açıklamasına göre, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ile İstanbul Ticaret Odası ortaklığındaki Teknopark İstanbul'da üst düzey bir atama gerçekleştirildi.
ASELSAN'da Kurumsal Yönetim Müdürü olarak görev yapan Muhammet Fatih Özsoy, Teknopark İstanbul Genel Müdürü olarak görevine başladı.
1975 yılında doğan Muhammet Fatih Özsoy, üniversite eğitimini Konya Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde tamamladı. Yöneticilik pozisyonunda önemli deneyimlere sahip olan Özsoy, 2017 yılı itibarıyla teknoloji ekosisteminde görev almaya başladı.
2017 yılında Bilişim Vadisi'nde Genel Müdürlük görevini yürüten Özsoy, 2018 yılından itibaren ASELSAN'da Kurumsal Yönetim Müdürlüğü görevini üstlenmekteydi.
Türkiye'nin teknoloji ve girişimcilik ekosisteminde etkiye sahip olan Teknopark İstanbul, savunma sanayisi, siber güvenlik, enerji, yapay zeka, robotik sistemler ve biyoteknoloji gibi farklı odak alanlarda yerli ve yabancı firmalara ev sahipliği yapıyor.
Teknopark İstanbul, bünyesinde yer alan 492 AR-GE firması, 9 bin 653 AR-GE mühendisi ve 3 bin 286 milli projesi ile büyümeye devam ediyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Teknopark İstanbul'un yeni genel müdürü Muhammet Fatih Özsoy oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement