Teknosa'dan İki Yeni Mağaza - Son Dakika
Güncel

Teknosa'dan İki Yeni Mağaza

Teknosa\'dan İki Yeni Mağaza

TeknoSA, İstanbul Çekmeköy Metrogarden ve Tokat Erbaa'da açtığı mağazalar ile Türkiye genelindeki mağaza sayısını 307'ye yükseltti.

05.09.2014 11:41  Güncelleme: 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TeknoSA, İstanbul Çekmeköy Metrogarden ve Tokat Erbaa'da açtığı mağazalar ile Türkiye genelindeki mağaza sayısını 307'ye yükseltti.

Teknosa'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin 79 ilindeki yaygın mağaza ağı bulunan TeknoSA, "Herkes için Teknoloji" felsefesi ile yatırımlarını sürdürüyor. Açtığı mağazalar ile hizmet ağını genişletmeye devam eden şirket, İstanbul Çekmeköy Metrogarden ve Tokat Erbaa'da açtığı 2 mağaza ile mağaza sayısını 307'ye çıkardı.

İstanbul'daki 62. mağazasını Çekmeköy Metrogarden'da açan TeknoSA, toplam 317 metrekarelik alanda İstanbullu tüketicilerine hizmet veriyor. Mağazada beyaz eşyadan küçük ev aletlerine, en son çıkan teknolojik ürünlerden bilişim ve donanım ürünlerine kadar yüzlerce markanın binlerce çeşit ürünü bulunuyor.

TeknoSA, Tokat'ın 4. mağazasını da Erbaa'da açtı. TeknoSA Erbaa mağazası toplam 273 metrekarelik alanda teknoloji ürünlerini tüketicilerle buluşturuyor.

Tüm kanallarda hızlı büyümesini sürdüren TeknoSA, Türkiye'nin 79 ilindeki 307 mağazası ve "www.teknosa.com" web sitesi ile faaliyet gösteriyor. Çok kısa bir süre sonra mağazalarını Türkiye'nin 81 iline yaymaya hazırlanan TeknoSA, 2014 yılında mevcut mağaza alanlarına ek olarak toplam 30 bin metrekarelik daha yatırım yapmayı hedefliyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Teknosa'dan İki Yeni Mağaza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement