Tekstil Fabrikasında Yangın: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Tekstil Fabrikasında Yangın: 2 Yaralı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Sağlık ekiplerinin yanan işçilere müdahalesi İşçilerin Akyazı Devlet Hastanesine kaldırılması, İstanbul'daki Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yara ve Yanık Tedavi Merkezine sevk edilmesi Yangının cep telefonundan çekilmiş görüntüleri Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bir tekstil fabrikasında çıkan yangında 2 işçi yaralandı.

13.04.2016 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Sağlık ekiplerinin yanan işçilere müdahalesi

İşçilerin Akyazı Devlet Hastanesine kaldırılması, İstanbul'daki Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yara ve Yanık Tedavi Merkezine sevk edilmesi

Yangının cep telefonundan çekilmiş görüntüleri Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bir tekstil fabrikasında çıkan yangında 2 işçi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Küçücek Mahallesi'nde bir tekstil fabrikasının kimyasal bölümünde bulunan kazanda toz boyayla ilgili bir işlem sırasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Alevlerin büyümesi üzerine fabrikaya itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede kontrol altına alınan yangında, vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan işçiler Sinan Demiralay (36) ve Yasin Bozkurt (24), 112 Acil Servis ekiplerince Akyazı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede ilk müdahalesi yapılan yaralılar, İstanbul'daki Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yara ve Yanık Tedavi Merkezine sevk edildi. Yaralılardan Bozkurt'un yangından kaçarken düştüğü ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırık olduğu belirtildi.

Tekstil Fabrikasında Yangın: 2 Yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekstil Fabrikasında Yangın: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement