Tele Dolandırıcılar Cami Tuvaletinde Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Tele Dolandırıcılar Cami Tuvaletinde Yakalandı

Tele Dolandırıcılar Cami Tuvaletinde Yakalandı

Kırıkkale'de emekli öğretmen 65 yaşındaki A.C.'li telefonla kendisini polis olarak tanıtarak dolandırmak isteyen şüpheliler 23 yaşındaki H.B. ile 21 yaşındaki H.K. suçüstü yakalandı.

11.09.2014 16:43  Güncelleme: 11:27

Emekli öğretmen A.C.'yi telefonla arayıp, kendisini Şanlıurfa'dan 'Başkomiser Ferit' olarak tanıtan kişi, "Adınıza 10-15 telefon hattı açılarak PKK ile görüşmeler yapılmış. Bu hatlardan sizi kurtarmamız lazım, ancak paraya ihtiyacımız var. Şu anda operasyondayız. Göndereceğiniz parayı bir kaç gün sonra size tekrar ödeyeceğiz" dedi. Aynı kişi, parayı bir arkadaşlarının Çarşı Camisinin tuvaletinde alacağını söyledi.

Polise haber veren emekli öğretmen A.C., parayı götürüp şüpheliler H.B. ile H.K. cami tuvaletinde 15 bin lirayı bir naylon poşet içerisinde teslim etti. Bu sırada Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şubesi ekipleri, takip ettikleri 2 dolandırıcıyı suçüstü yakaladı.

Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan H.B. ile H.K.'nın verdiği bilgilerden Şanlıurfa'dan telefon edip kendisini 'Başkomiser Ferit' olarak tanıtan kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tele Dolandırıcılar Cami Tuvaletinde Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • aziz sahin: savas abi hırsızlıgın vazgecilmezi 20 yıldır karsıyakadayım her hırsız savas abiyi tanıyor cünkü savas abide her hırsızı tanıyor tebrikler savas abi. . . 1 0 Yanıtla

Advertisement