Telefon Dolandırıcıları Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Telefon Dolandırıcıları Yakalandı

Telefon Dolandırıcıları Yakalandı

Çanakkale’de, kendilerini polis olarak tanıtıp telefonla aradıkları vatandaşlardan para ve altın aldıkları öne sürülen 2 kişi yakalandı.

22.10.2014 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'de, kendilerini polis olarak tanıtıp telefonla aradıkları vatandaşlardan para ve altın aldıkları öne sürülen 2 kişi yakalandı.

Çanakkale'de, polis ekipleri, son günlerde artan telefonla dolandırıcılık olaylarına karşı çalışma başlattı. Ekipler, operasyonda yakalanan bir şüphelinin verdiği isim ve eşkal bilgilerinden, birlikte çalıştıkları öne sürülen arkadaşını yakalamak için il çıkışlarında uygulama yaptı. Çanakkale'den İzmir, Bursa ve İstanbul istikametlerine çıkışlarda tüm araçları durduran ekipler, araçlarda belirlenen eşkale benzer kişilere kimlik sorgulaması yaptı. Yapılan uygulamalarda, telefonla dolandırıcılık olayına karıştığı öne sürülen bir kişi daha yakalandı.

H.Y ve H.E isimli şüphelilerin üst aramasında bu yolla ele geçirdikleri tespit edilen çok sayıda ziynet eşyası ve para bulundu. Çanakkale'nin Yenice ilçesi, Edirne ve Afyonkarahisar'da benzer suçlara karıştıkları öne sürülen zanlılar, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Telefon Dolandırıcıları Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement