Bayramiç'te Telefon Kablolarını Çaldılar - Son Dakika
Güncel

Bayramiç'te Telefon Kablolarını Çaldılar

Bayramiç\'te Telefon Kablolarını Çaldılar

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, hırsızlar, geçen ay etkili olan kar yağışı nedeniyle yıkılan telefon direklerindeki kabloları keserek çaldı.

02.03.2015 18:47  Güncelleme: 18:51

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde, geçen ay etkili olan kar yağışı nedeniyle yıkılan telefon direklerindeki kablolar kesilerek çalındı.

Bayramiç'e bağlı Karaibrahimler Köyü'ne 2 kilometre uzaklıktaki kırsal bölgede, geçen ay etkili olan şiddetli rüzgar ve kar yağışı nedeniyle bölgedeki telefon direklerinin yan yatması ve devrilmesi fırsat bilen hırsızlar, 400 metre kabloyu keserek çaldı. Söğütgediği Köyü ile Cazgirler Köyü arasında da yıkılan telefon direklerindeki kablolar kesildi.

Jandarma ekipleri olay yerine gelerek inceleme yaparken, köylüler, kötü hava koşulları nedeniyle 15 köyün telefon direklerinin devrildiğini ve uzun süredir onarılmadığını, bu nedenle de kablo hırsızlığının yaşandığını ileri sürdü.

Telefon direklerinin yıkılmasından ve son olarak da kabloların kesilerek çalınmasından dolayı Karaibrahimler Köyü'nde telefonlar çalışmazken, cep telefonlarının ise belli bölgelerde çektiği belirtildi. - Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bayramiç'te Telefon Kablolarını Çaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement