Tema'dan Öğrencilere Seminer - Son Dakika
Yerel

Tema'dan Öğrencilere Seminer

Tema\'dan Öğrencilere Seminer

Ordu’nun Fatsa ilçesinde TEMA Ordu, Altınordu, Fatsa ve Ünye Temsilcilikleri, Orman Haftası dolayısıyla Fatsa’da lise öğrencilerine bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

27.03.2015 18:12

Ordu'nun Fatsa ilçesinde TEMA Ordu, Altınordu, Fatsa ve Ünye Temsilcilikleri, Orman Haftası dolayısıyla Fatsa'da lise öğrencilerine bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Fatsa Anadolu Lisesi'nde öğrencilerine yönelik düzenlenen konferansa Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Fatsa Orman İşletme Şefi Özgür Ünlü, Altınordu TEMA Temsilcisi Muzaffer Köksal, Fatsa TEMA temsilcileri Meryem Keskin, Deniz Danışır ve Güler Dervişoğlu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Ordu TEMA Temsilcisi Muzaffer Köksal sunum yaparak ormanın önemine vurgu yaptı. Köksal, "Su hayattır kapsamında suyun önemi hayatımızda çok büyük yer teşkil ediyor. Çevrenin, ormanın ağacın korunması çok önemlidir. Çevre temizliğine herkesin dikkat etmesi gerekiyor. Ormanların, erozyon ve arazi kaymalarını önlediğini bilmemiz gerekiyor. Ormanların sadece bir ağaç topluluğu olmadığı, içerisinde çok sayıda canlının beraber yaşadığı, çevre koşullarıyla canlılar arasında etkileşimin bulunduğu bir ekosistem olduğunun önemini vurgulamak gerekiyor" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tema'dan Öğrencilere Seminer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement