Temiz Lig İsteyen Bursasporlular Sokağa Döküldü - Son Dakika
Spor

Temiz Lig İsteyen Bursasporlular Sokağa Döküldü

Temiz Lig İsteyen Bursasporlular Sokağa Döküldü

Bursasporlu taraftarlar, Trabzonspor maçı öncesinde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'e tepki gösterdi.

15.03.2013 19:19

Bursasporlu taraftarlar, Trabzonspor maçı öncesinde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'e tepki gösterdi. Taraftarlar, TFF Bursa il temsilciliği önüne çelenk bırakırken, Yıldırım Demirören'i istifaya çağırdılar.

Cumhuriyet Caddesi'nde toplanan yaklaşık 5 bin Bursaspor taraftarı, eski tekel binası önünden Altıparmak Caddesine kadar yürüdü. Taraftarlar, geçen hafta Fenerbahçe maçının devre arasında Aziz Yıldırım'ın hakemlere yönelik sarf ettiği sözlere tepki gösterdi. Bursasporlu taraftarlar, yürüyüşte Fenerbahçe'ye ve Türkiye Futbol Federasyonuna tepki gösterdi.

'Türk futbolunda Filistin gibidir Anadolu' pankartı dikkat çekti. Taraftarlar ayrıca yeşil beyaz bir çelengin üzerine 'temiz lig istiyoruz, adalet istiyoruz' yazısını da taşıdı. Sık sık TFF Başkanı Yıldırım Demirören aleyhinde 'yeter Yıldırım Demirören' tezahüratları atan taraftarlar, yürüyüşün sonunda TFF Bursa Temsilciliği önünde toplandı.

Taraftarlar, yürüyüşte Yıldırım Demirören'i istifaya davet ettiler. Bazı sürücülerin de kornalara basarak taraftarlara destek vermesi dikkat çekti. Taraftarlar, son olarak yanlarında getirdikleri yeşil beyaz çelengi TFF Bursa temsilciliğinin bulunduğu bina önüne bıraktılar.

Ardından Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz, TFF'nin tutumuna tepki göstererek, "Ezber bozan şampiyonluğumuz birilerinin canını o kadar yakmış ki, hala acısını çıkarmaya çalışıyorlar. Ama dik duşumuz devam edecek" dedi.

Taraftarlar, eyleminin ardından olaysız bir şekilde dağıldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Temiz Lig İsteyen Bursasporlular Sokağa Döküldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement