Temiz Okul Sağlıklı Okul" Projesi - Son Dakika
Yerel

Temiz Okul Sağlıklı Okul" Projesi

Akyazı'da, "Temiz Okul Sağlıklı Okul" projesi kapsamında 5 okula beyaz bayrak verildi.

10.04.2015 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akyazı'da, "Temiz Okul Sağlıklı Okul" projesi kapsamında 5 okula beyaz bayrak verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen proje çerçevesinde, Ali Altıparmak Ortaokulu, Dr. Enver Ören Ortaokulu, Konuralp Anadolu Lisesi, Madanoğlu Ortaokulu ve Taşağan Ortaokulu, beyaz bayrak almaya hak kazandı.

Kaymakam Mustafa Ballı, ödül töreninde yaptığı konuşmada, temizlik konusuna gösterilen hassasiyetten dolayı okul müdürlerine teşekkür etti.

Öğrencilerin sağlıklı ortamda yetişmesinin önemine değinen Ballı, "Temizlik bizim kültürümüzde temizlik hususu çok önemli. Temizliğin olduğu yerde hastalık olmaz. Dolayısıyla okul müdürü arkadaşlarımızın göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Darısı diğer okullarımızın başına. Hedefimiz sağlıklı ve huzurlu bir eğitim olsun" ifadesini kullandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir ise ilçedeki okullarda beyaz bayrak sayısının 21'e çıktığını vurguladı.

Hedeflerinin bu sayıyı artırmak olduğunu bildiren Özdemir, "Çocuklarımızın hayatlarını ve şahsiyetlerini ifade edebilecekleri mekanlar oluşmamız gerektiğini söylüyoruz. Beyaz bayrak almayı başaran okul müdürlerimizi tebrik ediyor kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra okullara ödülleri verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Temiz Okul Sağlıklı Okul' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement