Teog'da Başarılı Olan Öğrenci Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Teog'da Başarılı Olan Öğrenci Ödüllendirildi

Diyarbakır’ın Kulp İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı’nda (TEOG) başarılı olan Kayahan Ortaokulu öğrencisi 16 yaşındaki Serkan Aslan’ı ödüllendirdi.

20.01.2015 15:57

Diyarbakır'ın Kulp İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı'nda (TEOG) başarılı olan Kayahan Ortaokulu öğrencisi 16 yaşındaki Serkan Aslan'ı ödüllendirdi.

Kayahan Ortaokulu öğrencisi Serkan Aslan'ı kabul eden Kaymakam Maraşlı, ilçeden böyle başarılı öğrencilerin çıkmasının gurur verici bir durum olduğunu ifade etti. Kulp Kaymakamlığı makamında geçekleştirilen ödül töreninde Kayahan Ortaokulu'nda okuyan öğrencilerden Serkan Aslan'ın TEOG'da tüm soruları yanıtlamasının gerçekten çok büyük bir başarı olduğunu kaydeden Kaymakam Maraşlı, "Öğrencimizin bu başarısını kutluyorum. Bu başarıda emeği olan başta ailesi, öğretmenlerini ve okul idaresini kutluyorum" dedi.

Ziyaret sonunda Kaymakam Maraşlı, Aslan'a tablet bilgisayar hediye etti.

Ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Pehlivanoğulları, Kayahan Ortaokul Müdürü Cihangir Dağtekin ve Serkan Aslan katıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Teog'da Başarılı Olan Öğrenci Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement