Tepecik Büyükşehir'le Bembeyaz Oldu - Son Dakika
Yerel

Tepecik Büyükşehir'le Bembeyaz Oldu

Tepecik Büyükşehir\'le Bembeyaz Oldu

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında eski adıyla köy, yeni adıyla mahallelerde başlattığı boya badana çalışmaları ile mahalleler adeta ışıldıyor.

13.08.2015 18:00

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında eski adıyla köy, yeni adıyla mahallelerde başlattığı boya badana çalışmaları ile mahalleler adeta ışıldıyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri Şehzadeler ilçesi Tepecik Mahallesi'nde eskiyen, bakımsız kalan evlerin duvarlarına, kapıları ve pencereleri dahil olmak üzere dış yüzeylerinde çalışmalar yürüterek, mahalleye renk katıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yeni uygulamalarıyla belediyecilik hizmetlerinde çığır açıyor. Eski adıyla köy, Büyükşehir Belediyeciliği uygulaması kapsamında mahalleler, hiçbir ayrım gözetmeksizin evlerin kapıları, pencereleri, duvarları boya badana işleminden geçiyor. Diğer belediyeler ihtiyaç sahipleri ya da yaşlı vatandaşlara yönelik olarak bu uygulamayı yürütürken, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin mahalledeki tüm evlere bu hizmeti götürmesi vatandaşlardan da tam not aldı. Çalışmaların mahallelerini oldukça güzelleştirdiğini belirten mahalle sakinleri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkürlerini sundu.

VATANDAŞLAR HİZMETTEN MEMNUN

Tepecik Mahalle Muhtarı Muammer Belirgen, "Bu zamana kadar böyle bir hizmet görmemiştik. Çok hoşumuza gitti. Hayvan damları, evlerimiz, evlerin kapıları her yer bembeyaz oldu. Büyükşehir Belediyesi ile ilgili hizmetlere çok rahat şekilde ulaşıyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür ediyorum." derken, Mehmet Timur isimli vatandaş da, "Ben sürekli köyde yaşamıyorum. Ara sıra köye gidip geliyorum. Fakat köye bu kez gelişimde Büyükşehir Belediyesi'nin ekiplerini gördüm. Boya badana yapıyorlardı. Hoşuma gitti. Yaşlı nüfus fazla. Herkes bu işleri yapamıyor. Güzel bir hizmet oldu." dedi.

"Büyükşehir'den ve Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan Allah razı olsun." diyen Halil İbrahim Şen, "Köyümüz değişti. Büyükşehir Belediyesi olunca boya badana gördük. Köyde güzel bir

değişiklik oldu. Eski dönem Manisa Belediyesinden de 11 bin 500 metrekare taş almıştık.

Cengiz Ergün'e teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Selahattin Kaptı isimli vatandaş da, "Büyükşehir Belediyesinin bu hizmeti çok iyi oldu. Genç nüfus olarak 3-4 kişi kaldık. Ufak bir köyümüz var. Gençlerimiz hizmet olmadığı için Manisa'ya gidiyor. Bu işleri yapacak insan kalmadı. Büyükşehir Belediyesi'nin bu hizmeti bu işleri yaşlıların üzerinden aldı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e teşekkür ediyorum." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tepecik Büyükşehir'le Bembeyaz Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement