Terme'de Altyapı Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Terme'de Altyapı Çalışmaları

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Atatürk Caddesi'nde başlayan altyapı çalışmalarını inceledi.

28.04.2016 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Atatürk Caddesi'nde başlayan altyapı çalışmalarını inceledi.

Kul, Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ) tarafından başlatılan yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu hattı projesinin son hızla devam ettiğini söyledi.

"Bu büyük proje ilçemizin geleceğini direkt ilgilendiriyor. Umarım kazasız, belasız tamamlarız" diyen Kul, şunları dile getirdi:

"Terme'de devam eden altyapı çalışmaları kapsamında eskiyen ve ekonomik ömrünü tamamlayan kanalizasyon, yağmurlama ve su boruları yenileriyle değiştiriliyor. Merkezdeki mevcut hatlar yaklaşık 35 yıl önce yapılmış ve ekonomik ömrünü tamamlamıştı. Altyapı önemli ve bir belediye için riskli hizmettir. Termeli bütün hemşehrilerimizin bilmesi gereken önemli bir husus da şudur. Altyapısı bitmemiş bir kent, üstyapısıyla sağlıklı bir noktaya kavuşamaz. Sağlıklı bir kentleşme için öncelikle altyapının sağlamlaşması gerekmektedir."

Günü değil geleceği düşünen ve kurtaran bir belediyecilik anlayışıyla çalışma yaptıklarını vurgulayan Kul, "Biz dönemi kurtaran bir belediye değil, yaptığımız çalışmalarla kalıcı hizmetler üretiyoruz. Terme'nin sorunlarını geride bırakacak kalıcı çözümler üretiyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte el ele vermiş 'her şey Terme için' diyerek çalışmalarımızı yapıyoruz. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kul, ilk etapta Atatürk Caddesi'nde başlayan yenileme çalışmalarının Çarşamba, Ünye, Kocaman caddeleri ve bağlantı yollarında devam edeceğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Terme'de Altyapı Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement