Terme Devlet Hastanesi Yeni Binasında Hizmet Vermeye Başladı - Son Dakika
Güncel

Terme Devlet Hastanesi Yeni Binasında Hizmet Vermeye Başladı

Terme Devlet Hastanesi Yeni Binasında Hizmet Vermeye Başladı

Terme Devlet Hastanesi, tamamlanan yeni hizmet binasında hizmet vermeye başladı.

20.08.2016 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terme Devlet Hastanesi, tamamlanan yeni hizmet binasında hizmet vermeye başladı.

Yapımına 2,5 yıl önce başlanan, 23 bin metrekare alanda yapılan 75 yataklı yeni hizmet binasında 20 poliklinik, 10 diş ünitesi, diş laboratuvarı, 10 yataklı diyaliz ünitesi, yeni doğan ve yetişkin yoğun bakım servisi, 4 ameliyathane, 150 araçlık otopark ve 106 kişilik konferans salonunu bulunuyor.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, inşaatına 2014 yılında başlanan Terme Devlet Hastanesinin yeni binasının acil servis birimleri ile hizmet vermeye başladığını söyledi.

Hafta başında da hastanenin poliklinik ve diğer birimlerinin hizmet vermeye başlayacağını bildiren Kul, "İlçemiz her geçen gün gelişiyor ve büyüyor. Halkımız artık hizmeti bu modern binada alacak." dedi.

Yeni binanın nitelikli sağlık hizmet sunumunda Terme'nin ihtiyacını karşılayacağını, ilçeyi sağlık konusunda önemli bir yere getireceğini ifade eden Kul, "Böylesine bir tesis Türkiye'nin gücünü göstermektedir. Eskisine göre daha modern şekilde inşa edilen hastanenin 2,5 yıl gibi bir zamanda hizmete girmesi, bizleri memnun etti. İlçemiz son derece modern bir hastaneye kavuştu. Emeği geçen herkesi kutluyorum, ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Terme Devlet Hastanesi Yeni Binasında Hizmet Vermeye Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement