Terör Mağduru Öğrenciler Anıldı - Son Dakika
Yerel

Terör Mağduru Öğrenciler Anıldı

Terör Mağduru Öğrenciler Anıldı

Balıkesir 100.Yıl Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 18 Mart Şehitler haftası nedeniyle şehit olan öğrencilerini andı.

22.03.2013 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir 100.Yıl Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 18 Mart Şehitler haftası nedeniyle şehit olan öğrencilerini andı.

Okulun tiyatro salonunda gerçekleşen etkinliklere İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner ile Şehit aileleri ve Gaziler katıldı. Çanakkale destanını anlatan sunumla başlayan programda öğrenciler Çanakkale isimli tiyatro oyununu sergileyerek davetlilere duygusal anlar yaşandı. Çoğu şehit ailesinin göz yaşını tutamadığı tiyatro oyunu uzun süre alkışlandı. Etkinlik sonrası Şehit aileleri ve Gazilere çiçek takdim eden İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, "Bugün onların sayesinde buradayız. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi.

Çanakkale Türkü ve Şiirlerinin okunduğu etkinlikler İmam Birgivi Camii'nde okutulan Mevlit-i şerif ile devam etti.

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan ve Belediye Başkanı İsmail Ok'un da katıldığı mevlitte şehit olan askerler için dua edildi. Pilav ve ayran hayrının yapıldı programda, şehit ailelerine çocuklarının resimlerinin olduğu plaketler takdim edildi. Bazı aileler şehit çocuklarının camide asılan tabeladaki resimlerini öperek duygusal anlar yaşadı. 100. Yıl Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinden mezun olup şehit düşen öğrencilerin isimleri ise şunlar:

"Necmi Gürgen, İlker Eşer, Özcan Özsoy, Hasan Karaca, Sami Kelemençe, Ender Özenç, Ufuk Gineşe, Hamza Kocataş, Mehmet Eren, Mehmet Çakıcı, M.Emin Keskin, Cem Genç, Turgay Açıkgöz, Mustafa Uydaş ve Ali Zeybek." - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Terör Mağduru Öğrenciler Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement