Adana'da Güven Parti'ye 'Tombala' Baskını - Son Dakika
Güncel

Adana'da Güven Parti'ye 'Tombala' Baskını

Adana\'da Güven Parti\'ye \'Tombala\' Baskını

Adana'da polisin, Güven Parti'ye seri "tombala" baskını yaptı. İhbar üzerine partiye yapılan 16. baskında içeridekiler polise kapıyı yaklaşık 30 dakika açmadı.

14.08.2014 10:03  Güncelleme: 11:58

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Kuruköprü Mahallesi'ndeki Güven Parti'de tombala oynatıldığı ihbarı üzerine binaya 16. kez operasyon yaptı. Polis, kapıya gelip vurarak "Aç polis" diye bağırdı. ancak kapıyı açan olmadı. Bir süre sonra polis, tırmanıp öbür tarafa geçerek ilk kapıyı kendi açtı. Ancak polisin karşısına ikinci bir kapı daha çıktı. Polis ekipleri, yaklaşık 30 dakika kapıyı çalıp "Aç polis!" diye bağırdı. Bu arada polis, kapıdaki delikten içeride kimsenin olup olmadığına bakınca içeride şahısların olduğunu gördü. Yaklaşık 30 dakikanın ardından tombalacılar kapıyı açtı. Bir kişi kapıyı açar açmaz polise "Ben başkanım bana bir şey yapamazsınız, bana dokunmayın" demesi dikkat çekti. Polis, içeri girdiğinde 96 kişinin tombala oynadığını, başkan yardımcısıyla birlikte 6 kişinin de tombala oynattığını belirledi.

POLİS, KLOZET İÇİNDE TOMBALA BULDU

30 dakika kapı açılmadığı için tombalacıların malzemeleri zulaladığını tahmin eden polis her yerde tombala malzemesi aramaya başladı. Polis, yaptığı çalışmada kısa sürede klozet içinde, tuvalet içinde tombala buldu. Ayrıca tombalacıların diğer malzemeleri de duvarı delip delinen yere de giydirme yaptıktan sonra malzemeleri yan taraftaki dükkana koyduğunu belirledi. Giydirmeyi açan polis, delikten malzemeleri çıkardı. Polis, tombala oynayan 96 kişi hakkında Kabahatler Kanunu'na göre işlem yaparak, 189'ar lira para cezası verdi. Partinin İl Başkan Yardımcısı F.A. ve 6 kişi hakkında da kumar oynatmak için yer temin etmekten işlem yapıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adana'da Güven Parti'ye 'Tombala' Baskını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • abbas yanbasar: Polis daha ne yapsın birader, 16 kez baskın yapmış ve hepsinde kumar oynandığını tespit etmiş hala bu parti teşkilatını kapatmayan mercilere sormak lazım neden kapatılmıyor bu kumar yuvası 1 0 Yanıtla
  • adanalı: Nedir bu ya, Polisle resmen dalga geçiyorlar artık ana haberlerde bile dalga geçer gibi adanadan bahsediyorlar, köklerini bir defa kazıyın sonrada haber olmazlar 1 0 Yanıtla

Advertisement