Terör Örgütü Propagandası Yapan Hdp'li Eş Başkan ve 45 Kişi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Terör Örgütü Propagandası Yapan Hdp'li Eş Başkan ve 45 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

İzmir’in Konak ilçesinde, Güneydoğu’da operasyonların durdurulması için düzenlenen eylemde terör örgütü lehine slogan atmaları sonucu gözaltına alınan aralarında HDP İzmir İl Eş Başkanı Cavit Uğur’un da bulunduğu 46 kişi, ’Terör örgütü propagandası yapmak, suç ve suçluyu övmek, izinsiz gösteri düzenlemek ve katılmak’ suçundan adliyeye sevk edildi.

09.02.2016 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Konak ilçesinde, Güneydoğu'da operasyonların durdurulması için düzenlenen eylemde terör örgütü lehine slogan atmaları sonucu gözaltına alınan aralarında HDP İzmir İl Eş Başkanı Cavit Uğur'un da bulunduğu 46 kişi, 'Terör örgütü propagandası yapmak, suç ve suçluyu övmek, izinsiz gösteri düzenlemek ve katılmak' suçundan adliyeye sevk edildi. Dün saat 18.00 sıralarında, Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesinde toplanan Barış Bloğu üyesi bir grup, Güneydoğu'da terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonların durdurulması için eylem yaptı. Basın açıklaması öncesi terör örgütü lehine slogan atan eylemciler, yasa dışı slogan atmaya devam edince polis müdahale etti. Aralarında HDP İzmir İl Eş Başkanı Cavit Uğur ve yöneticilerinin de bulunduğu 47 kişi gözaltına alınmıştı.

Şüphelilerden 18 yaşından küçük olan bir kişi, çocuk şube müdürlüğündeki işlemlerin ardından serbest bırakıldı. Aralarında HDP İzmir İl Eş Başkanı Cavit Uğur'un da olduğu 46 kişi, 'Terör örgütü propagandası yapmak, suç ve suçluyu övmek, izinsiz gösteri düzenlemek ve katılmak' suçlarından adliyeye sevk edildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Terör Örgütü Propagandası Yapan Hdp'li Eş Başkan ve 45 Kişi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement