Terör Saldırılarına Tepkiler - Son Dakika
Yerel

Terör Saldırılarına Tepkiler

Kadirli ilçesinde, bir araya gelen 41 sivil toplum örgütü temsilcisi, ortak basın açıklamasıyla son dönemlerde meydana gelen terör olaylarına tepki gösterdi.

14.09.2015 19:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadirli ilçesinde, bir araya gelen 41 sivil toplum örgütü temsilcisi, ortak basın açıklamasıyla son dönemlerde meydana gelen terör olaylarına tepki gösterdi.

Kadirli Çizgiüstü Derneği Başkanı Memduh Ergin, sivil toplum kuruluşları adına Hükümet Konağı bahçesinde yaptığı açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti'nin birliğine, dirliğine ve bütünlüğüne yönelik olarak yapılan her türlü terör olayını kınadıklarını söyledi.

Ülkenin terör sorununun üstesinden gelecek güce ve kararlılığa sahip olduğunun altını çizen Ergin, "Bu kanlı terör örgütü ve onun arkasındakiler şunu iyi bilsinler ki bu topraklar sahipsiz değildir" dedi.

Şehitleri rahmetle andıklarını ifade eden Ergin, şunları kaydetti:

"Tarih boyunca olduğu gibi bu topraklar için canlarını verecek nice koçyiğitler bir dağ gibi onların karşılarına dikilecektir. Gece-gündüz demeden mücadele eden güvenlik güçlerimizin fedakar evlatlarının da her zaman yanlarındayız. Türkiye Cumhuriyeti'nin birliğine, dirliğine bütünlüğüne yönelik olarak yapılan her türlü terör olaylarını kınıyoruz. Ülkemizin  terör sorununun da üstesinden gelecek güce ve kararlılığa sahip olduğunun bilincindeyiz. Eli kanlı terör örgütü ve onun arkasındaki güçlerin sinsi emelleri, Anadolu'nun kapılarını bizlere açan Kutlu Ata Alparslan ile Şarkın Sevgili Sultanı Selahattin Eyyubinin torunlarını  birbirine düşürmektir. Ülkesini ve milletini seven biz Kadirli Sivil toplum örgütleri olarak bu oyunu gördük  ve amaçlarına ulaşamayacaklarını göstermek için tek yürek olarak bir dağ gibi karşılarına dikiliyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Terör Saldırılarına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement