Teröristlerin Kamera Kayıtları Ele Geçirildi! Cami İçinde Bomba Hazırlığı - Son Dakika
Güncel

Teröristlerin Kamera Kayıtları Ele Geçirildi! Cami İçinde Bomba Hazırlığı

Yüksekova'da devam eden arama ve tarama faaliyetleri esnasında ele geçirilen yeni görüntülerde, teröristlerin cami içindeki hazırlıkları ve Ermenilerle ilgili sohbetleri var.

27.04.2016 09:13  Güncelleme: 10:19

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, terör örgütüne yönelik operasyonun ardından devam eden arama ve tarama faaliyetleri esnasında teröristlere ait yeni görüntülere ulaşıldı. Teröristlerin, cami içinde yaptıkları silah bakımı ve el yapımı patlayıcı hazırlama anlarını kaydettikleri belirlendi.

CAMİ İÇİNDE SİLAH BAKIMI

Yüksekova'da devam eden arama ve tarama faaliyetleri sırasında ele geçirilen görüntülerde, aralarında 17 Nisan'da güvenlik güçlerine teslim olan "Botan Cizir" kod adlı Rıdvan İmrağ'ın da bulunduğu 6 teröristin Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Ova Camii'nde silah bakımı yapması yer alıyor.

ÖRGÜT ÜYELERİNE TALİMAT

Teröristlerin sürekli yer değiştirdiği, bazen camiyi bazen birkaç katlı binaları bazen de tek katlı binaları kullandığı dikkati çeken görüntülerde, 30 Mart'ta etkisiz hale getirilen eski Mehmetçik İlköğretim Okulu Müdürü "Kamuran" kod adlı Ahmet Akdeniz'in bazı örgüt üyelerine talimat verdiği görülüyor. Kayıtlarda ayrıca 14 Nisan'da güvenlik güçlerine teslim olan 7 teröristten biri olan "Zinar" kod adlı Ömer Saraç'ın görüntüleri de bulunuyor.

"ERMENİLER DE OLMASA BU SAVAŞI KAZANAMAZSINIZ"

Daha önce demlikten el yapımı patlayıcılar yaptığı ve amonyum nitrat çuvalları hazırladığı görüntüleri ele geçirilen ve operasyonlarda etkisiz hale getirilen "Rozerin" kod adlı Derya Şimşek'in yeni görüntülerine de ulaşıldı.

"Rozerin" kod adlı Şimşek'in, "Rızgar" kod adlı diğer teröriste "Ermeniler de bu savaşta yer alıyor" dediği, "Rızgar"'ın da "Ermeniler de olmasa bu savaşı kazanamazsınız" dediği duyuluyor.

Bu arada, Ermenilerin, terör örgütüne destek verdiği, daha önce de dinlemeye takılan telsiz konuşmalarında tespit edilmişti.

Görüntülerde, "Rubar" ve "Baz" kod adlı teröristlerin bir evde 2 havan mühimmatı ve bir el bombası ile çekme düzenekli el yapımı patlayıcı hazırlaması da yer alıyor.

Teröristlerin Kamera Kayıtları Ele Geçirildi! Cami İçinde Bomba Hazırlığı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Teröristlerin Kamera Kayıtları Ele Geçirildi! Cami İçinde Bomba Hazırlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Rota: Ben müslümanım deyipte halen pkk yı destekleyen kürtlerin aklından şüphe duyarım 36 1 Yanıtla
  • GIDO: TÜRK ERMENİ KARDEŞTİR !! 4 29 Yanıtla
  • : Camide insanları Öldürmek için bomba hazırlayan kimbilir hangi dindendir? 22 1 Yanıtla
  • : Camide bomba hazırladınız Allah ta belanızı verdi.. 17 1 Yanıtla
  • geverli: esek cenneti :) 12 1 Yanıtla
  • marfat: nerdesınız hdp ye oy verıp pkk yı destekleyen kurtler alın ıste bız pkk ermenı orgutudur dedıgımızde yok dıyordunuz ermenılerle aynı safta olduklarını kendılerı ıtıraf edıyor bu goruntulerede cıkın yalan desenıze yazıklar olsun sızın gıbı saftırık mıllete 7 2 Yanıtla
  • AYAKKABI BOYACISI: YAPIN BAKALIM ONLARI SİZİN BİYERLERİNİZDE PATLATACAM BU VATAN HAYİNLİGİ TARİHİN Hİ Bİ ZAMANINDA YAPILMAMIŞTIR HAİN HAVELLER 4 1 Yanıtla
  • LAZO: KÜRT KÖKENLİ OLAN TÜRK VATANDAŞIN DEVLETE İHANETİ OLMAZ ...BUNLAR BES BELLİ,ERMENİ VE KESİNLİKLİKLE KÜRT DEĞİL...BUNLARA SEMPATİ DUYAN VE KENDİLER İÇİN SAVAŞTIĞINI DÜŞÜNEN DİĞER KÜRT KÖKENLİ VATANDAŞLARDA BUNLARIN EN MAL OLDUĞUNU ANLADILAR..SULTAN ALPARSLAN BUGUNE BİZİM VARİSİ OLDUĞUMUZ BU TOPRAKLARI BİZDEN ALMAYA KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ....ALLAH BUNLARI BELASINI VERECEK.. 1 3 Yanıtla
  • hüso: bunlara hala insan hakkı diyip insanca yaklaşıyorsunuz.bu silahlar ne kim veriyor. vurun kökünü kurutun gitsin.acımayın acımayın.başlarına hiç acımayın. 3 1 Yanıtla
  • Halk: CAMİYİ KİRLETMEMEK İÇİN ASGARİ ÖZEN GÖSTERMİŞLER... İŞLERİNİ SERDİKLERİ ÖRTÜ ÜZERİNDE YAPMIŞLAR... AYAKKABILARINI ÇIKARMIŞLAR... CAMİ İÇİNE ÇÖP ATMAMIŞLAR... HEPSİNİN ELİ YÜZÜ AYAĞI TEMİZ... DEMEK Kİ CAMİYE GELMEDEN ÖNCE ABDESTTE ALMIŞLAR... 1 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement