Ters Yöne Giren Otomobil Dehşet Saçtı: 4 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Ters Yöne Giren Otomobil Dehşet Saçtı: 4 Yaralı

İzmir'de ters yönden gelen otomobil, karşı yönden gelen ticari araçla çarpıştı. Kazada 4 kişi yaralandı.

08.01.2017 05:54  Güncelleme: 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Konak ilçesinde ters yönden gelen otomobil, karşı yönden gelen hafif ticari araçla kafa kafaya çarpıştı. Kazada 4 kişi yararlanırken yarıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

YARALILARIN SAĞLIK DURUMLARININ İYİ OLDUĞU BELİRTİLDİ

Kaza, gece saat 03.30 sıralarında Yeşildere Caddesi Basmane Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre alkollü olduğu iddia edilen Mustafa Karaboğa yönetimindeki otomobil ters yöne girerek karşı yönden gelen Hikmet Çekiçci yönetimindeki hafif ticari araçla kafa kafaya çarpıştı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu hemen 112 sağlık, AKS ve polis ekiplerine bildirdi. AKS ekipleri kazanın şiddetiyle arabada sıkışan Mustafa Karaboğa, Muammer Memiş ve karı koca olan Hikmet ve Gönül Çekiçci çiftini sıkıştıkları yerden kurtardı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan Çekiçci çifti Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Mustafa Karaboğa Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne ve Muammer Memiş ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanelerde tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

''HER ŞEY BEŞ SANİYEDE OLDU''

Kaza anını gören taksi şoförü Hikmet Akduman, "Beyaz araba tersten geliyordu. Her şey 5 saniyede oldu. Bir ses geldi hemen yolu kestik. Beyaz araba tersten geliyordu." dedi. Kaza sonrası trafiğe kapanan yol arabaların çekilmesiyle trafiğe açılırken ters yönden gelen araçtan düşen alkol şişeleri dikkat çekti.


Ters Yöne Giren Otomobil Dehşet Saçtı: 4 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ters Yöne Giren Otomobil Dehşet Saçtı: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement