Tes-İş Üyeleri İftarda Buluşturdu - Son Dakika
Yerel

Tes-İş Üyeleri İftarda Buluşturdu

Tes-İş Üyeleri İftarda Buluşturdu

İŞ Elazığ Şubesi, TEİAŞ, EÜAŞ, AKSA Elektririk A.Ş. ve DSİ'de çalışan üyeleriyle geleneksel hale gelen iftar programında bir araya geldi.

15.07.2014 10:53

TES-İŞ Elazığ Şubesi, TEİAŞ, EÜAŞ, AKSA Elektririk A.Ş. ve DSİ'de çalışan üyeleriyle geleneksel hale gelen iftar programında bir araya geldi.

Elazığ'ın Keban ilçesinde düzenlenen programa Elazığ TEŞ-İŞ Sendika yönetimi, Keban Barajı HES İşletme Müdürlüğü yetkilileri ve çalışanlarının yanı sıra, Keban DSİ Şube Müdürlüğü yetkili ve çalışanları, TES-İŞ üyeleri katıldı. TES-İŞ Elazığ Şube Başkanı Erdeniz Erdem, "Öncelikle TES-İŞ Genel Başkanı'mıza, yönetim kurulumuza ve kıymetli sendika üyelerimize huzurlarınızda teşekkürlerimi sunuyorum. Birlik ve beraberliğin önem kazandığı, sevgi, hoşgörü, bolluk ve bereket ayı olan ramazanda TES-İŞ'in geleneksel hale getirdiği bu etkinlikte tüm çalışma arkadaşlarımızla bir araya gelmek, kaynaşmak ve beraberce iftar yapmanın mutluluğu hiçbir maddi şeyle ölçülemeyecek kıymettedir. Bugün davetimize icabet edip bizleri katılımlarıyla onurlandıran herkesin ve tüm İslam aleminin Ramazanını kutluyor, milletçe huzurlu bir ramazan geçirmemizi diliyorum" dedi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tes-İş Üyeleri İftarda Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement