Tesislerde Sıkışan Foto Muhabiri Erkan Koyuncu Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Spor

Tesislerde Sıkışan Foto Muhabiri Erkan Koyuncu Hayatını Kaybetti

Sabah gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde geçirdiği talihsiz kaza sonucu hayatını kaybetti.

02.08.2014 16:06  Güncelleme: 16:50

Sabah gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu, sabah geçirdiği kaza sonrası kaldırıldığı hastanede hayata veda etti. Acı haberi yakınları ve Galatasaray'ın yöneticisi Mehmet Karlı verdi.

"2 SAATTİR KALP MASAJI YAPILIYORDU AMA OLMADI"

Hastane yönetiminin Erkan Koyuncu'nun kardeşi ve yakınlarına son durumu bildirdiği ve acı haberi alan yakınlarının gözyaşı döktüğü görülürken, olayın başından beri yakından ilgilenen Galatasaray yöneticisi Mehmet Karlı ise hastane dışına çıkarak, "Maalesef hayata döndürülemedi. Allah rahmet eylesin. Yaklaşık 2 saattir kalp masajı yapılıyordu ama olmadı" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

TALİHSİZ KAZA SONRASI YAŞAMINI YİTİRDİ

Galatasaray'ın sabah antrenmanını takip etmek için Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelen Sabah Gazetesi fotomuhabiri Erkan Koyuncu talihsiz bir kaza sonucu tesisin demir kapısına sıkıştı. Kafasından ağır yaralanan gazeteciye ilk müdahaleyi kulüp doktorları gerçekleştirdi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan talihsiz gazeteci Koyuncu burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı ve hayatını kaybetti.

GALATASARAY'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Bugün basına açık yapılan antrenmanda çok talihsiz bir kaza geçirerek hastaneye kaldırılan Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu'nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakımında tedavi altına alınan Erkan Koyuncu tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve spor basın camiasına başsağlığı dileriz.

FENERBAHÇE'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

"Sabah Gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu’nun, geçirdiği talihsiz bir kaza sonucunda kaldırıldığı hastanede vefat ettiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız.

Erkan Koyuncu’nun ailesi, yakınları ve meslektaşlarının acısını paylaşır, merhuma Allah’tan rahmet dileriz.

BEŞİKTAŞ'TAN BAŞSALĞIĞI MESAJI

Sabah gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu’nun geçirdiği talihsiz kaza sonucu yaşamını yitirdiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Foto muhabiri Erkan Koyuncu, bu sabah Galatasaray futbol takımının antrenmanını takip etmek üzere geldiği Florya Metin Oktay Tesisleri’nde talihsiz bir kaza geçirdi.

Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Koyuncu, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Merhum Erkan Koyuncu’ya Allah’tan rahmet; ailesine, mesai arkadaşlarına, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

TRABZONSPOR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Sabah gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu’nun geçirdiği talihsiz kaza sonucu yaşamını yitirdiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhum Erkan Koyuncu’ya Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine, basın camiasına, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

OLAY NASIL MEYDANA GELDİ ?

Galatasaraylı futbolcular da yaşananları büyük üzüntüyle izledi.Korkunç kaza, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sabah saatlerinde meydana geldi. Galatasaray'ın sabah antrenmanını takip etmek üzere tesislere gelen Sabah Gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu, içeri girmek istedi. Tesislerin içerisine doğru kafasını uzatan Koyuncu, demir kapının aniden kapanmasıyla sıkıştı.

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

Görevlinin Koyuncu'yu fark edip kapıyı yeniden açmasıyla kanlar içinde yere yığılan deneyimli foto muhabirine ilk müdahaleyi kulüp doktorları yaptı. Doktorların müdahalesini Galatasaraylı futbolcular da endişeli gözlerle izledi.

MELO VE TAFFAREL BİR AN OLSUN YANINDAN AYRILMADI

Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Felipe Melo, kaleci antrenörü Cláudio Taffarel, Koyuncu'nun başından bir an olsun ayrılmadı. Yaralı foto muhabiri tesislere gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, takımın antrenmanı da yaşanan talihsiz kaza nedeniyle iptal edildi. Erkan Koyuncu'nun hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

"ORTADA KUSUR VARSA ARAŞTIRILACAK"

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Karlı, Sabah Gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu'nun geçirmiş olduğu kazada kusur varsa araştırılacağını söyledi. Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastenesi yoğun bakımında tutulan Erkan Koyuncu için Galatasaraylı yöneticiler, hastaneye geldi. Yönetici Mehmet Karlı, foto muhabiri Erkan Koyuncu'nun durumunun kritik olduğunu belirterek, "Bir yere transfer edebilir miyiz diye konuştuk, şu anda oynatılabilecek durumda değil. Dua ediyoruz yapacak bir şey yok. Ortada kusur varsa hepsi araştırılır ve üzerine gidilir. Kimsenin kaygısı olmasın Şu an önemli olan Erkan'ın yaşaması." ifadelerini kullandı.

PRANDELLI VE SELÇUK DA HASTANEYE GİTTİ

Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli ve kaptan Selçuk İnan da Erkan koyuncu için hastaneye geldi. Ailesine geçmiş olsun dileğinde bulunan sarı-kırmızılılar daha sonra hastaneden ayrıldı. Öte yandan hastanedeki beyin cerrahı uzmanı Murat Dağ, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve Galatasaray CEO'su Lütfi Arıboğan, Koyuncu'nun sağlık durumu hakkında basın mensuplarına bilgi verdiler.

ARIBOĞAN: GÖRÜNMEZ KAZA

Lütfi Arıboğan: "Görünmez diyebileceğimiz bir kaza. Çok üzüldük inşallah dualarımızla yaşar diye bekliyoruz. kaza olur olmaz kulüp doktorlarımız müdahale etti. Ardından ambulans yetişti. Kazanın nasıl olduğuna dair spekülasyonları bilmiyorum. Ama kapı açılırken arkadaşımızın hızlı bir hamlesi olmuş. Teknik detaylarını mühendisler açıklarlar. O sırada sansörden dolayı mı bilmiyorum kapı kapanmış ve böyle bir sıkışma olmuş. Bana aktarılan bu.

Tesislerde Sıkışan Foto Muhabiri Erkan Koyuncu Hayatını Kaybetti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Tesislerde Sıkışan Foto Muhabiri Erkan Koyuncu Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Muhammed ERCAN: Çok etkilendim yaf. ALLAH RAHMET EYLESİN , GÜNAHI VARSA ALLAH AFFETSİN, MEKANI CENNET OLSUN . . . . ALLAH AİLESİNE VE SEVENLERİNE SABIR VERSİN . S 66 7 Yanıtla
    As: Şurda kırmızıya basan 2 G. zekalı kim merak ediyorum. Başsağlığında hoşuna gitmeyen nedir yazıda 'ALLAH' GEÇMESİMİ ACABA. 0 0
  • Muhsin YAZAR: Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına da sabır nasip eylesin. . . 56 3 Yanıtla
    alper cengiz: amin 0 0
  • Omer: Emekçi kardeşimize Allahtan rahmet dilerim. . Toprağı bol olsun 34 1 Yanıtla
  • TALAT AKAR: degerli meslektasim Erkan Koyuncuya allahtan rahmet diler. geride kalanlara sabir diliyorum. 27 2 Yanıtla
  • ferhat: simdi bu kapiya sansor falan takarlar. . . ! Allah rahmet eylesin ailesine sabir diliyorum 22 4 Yanıtla
  • biraz dikkat: bu tip kapılar motorlu vede sansörlüdür benim tahminim allah rahmet eylesin dar olan açık kapıdan geçmek istedi kafasını uzatınca görevli fark etmedi butona bastı kapı agır oldugu için kapandı bu tip kapılar açıkken arasıda dur kapanmaz aksine sansör kapıyı geri hareket ettirir allah ailesine sabır versin 10 3 Yanıtla
  • OĞUZ: YOK BE KARDEŞİM SENSÖR FALAN YETERSİZ KAPIDAKİ. . . MOTORLU KAPIYI YAPAN FİRMA SORUMLUBU OLAYDAKİ TEK SUÇLU 6 2 Yanıtla

Advertisement